Wednesday, July 7, 2010

Η μέρα που το αίμα χύθηκε σαν χείμαρρος

Χαίρομαι που το προηγούμενο ποστ μου είχε απήχηση από τον κόσμο

"φαίνεται πως υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω με ενδιαφέρον για την νόσο της βρωμοποδαρίλας και της βρωμοπαπουτσίλας" σκέφτηκε κρατώντας τα κάγκελα και κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο προτού βυθιστεί ξανά στο σκοτεινό κελί που τον είχαν βάλει, όταν τον συνέλαβαν να κοιμάται σε μια κούτα..

Ναι, καλά καταλάβατε, μιλάω για τον αγαπημένο μας Κατσαριδάνθρωπο. το πιο φιλόδοξο πείραμα κλωνοποίησης που έγινε ποτέ. Την πρωτοποριακή μίξη ανθρώπινου και κατσαριδένιου DNA με σκοπό τη δημιουργία μιας ανώτερης φυλής που θα κυβερνούσε το πλανήτη, εξαλείφοντας μια για πάντα, το κατώτερο-θλιβερό-κορεσμένο-περιορισμένο-αδύναμο, ανθρώπινο είδος.

Όμως, το ανθρώπινο είδος, στο βάθος του χρόνου, αν έμαθε ένα πράγμα καλύτερα από οτιδήποτε άλλο είναι να εξολοθρεύει χωρίς δεύτερη σκέψη οτιδήποτε μπορεί να απειλήσει την ηγεμονία του. Και κάπως έτσι ο κατσαριδάνθρωπος θα οδηγούνταν στην ηλεκτρική καρέκλα, σε 2 λεπτά από τώρα, προκειμένου να εξολοθρευτεί.

Αυτό που δεν γνώριζαν τα ανόητα ανθρωπάκια που τόλμησαν να τα βάλουν με το απόλυτο θαύμα της γενετικής, ήταν ότι ο κατσαριδάνθρωπος είχε αντί για παχύ έντερο, πυκνωτές και αντί για συκώτι, συσσωρευτές ηλεκτρικής ενέργειας, οι οποίοι σε περίπτωση ανάγκης ενεργοποιούσαν τα ειδικά μυδραλιοβόλα που ήταν φυτεμένα κάτω από το δέρμα των χεριών του, ενώ ειδικές γεννήτριες του έδιναν δύναμη ίση με 10 Ντράγκο*! Μόλις το ηλεκτρικό ρεύμα θα περνούσε τα εγκεφαλικά πηνία του κατσαριδάνθρωπου, θα μεταμορφώνονταν σε μια μοναδική πολεμική μηχανή που θα έσπερνε τον όλεθρο και θα ερέθιζε τα ρουθούνια του με την οσμή ανθρώπινου αίματος..

Καριόληδες.. τα είχανε βάλει με τον λάθος κατσαριδάνθρωπο! Θα τους ξερίζωνε τα αρχίδια και θα έκοβε τις ρόγες από τα στήθη των γυναικών τους. Κοιτούσε ανυπόμονα το ρολόι του. Είχαν απομείνει μόνο 30 δευτερόλεπτα για να οδηγηθεί στην καρέκλα που θα έστελνε τους επίδοξους εκτελεστές του, να συναντήσουν το βαρκάρη.. Η πόρτα χτύπησε και ένας παπάς μπήκε μέσα.
-Τέκνο μου, θέλεις να εξομολογηθείς τις αμαρτίες σου;
"ο θεός σου έχει πεθάνει παπά.." φώναξε ο κατσάριδάνθρωπος και σηκώθηκε όρθιος.. "είμαι έτοιμος. Οδηγήστε με στην καρέκλα ρε παλιόμουνα"
2 μπάτσοι τον έπιασαν και άλλοι 4, ένοπλοι τον ακολουθούσαν. Ήθελαν πρώτα να τον εξολοθρεύσουν και μετά να κάνουν πειράματα στο άψυχο κορμί του. Ίσως και να το βίαζαν. Κανείς δεν ξέρει.
Αλίμονο όμως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το τέλος κανενός με σιγουριά.

Στήθηκε στη καρέκλα. Τον έδεσαν με λουριά και όταν δόθηκε η εντολή, μερικές χιλιάδες watt άρχισαν να διαπερνούν το κορμί του.. Σείονταν ολόκληρος και τινάζονταν πάνω και κάτω ενώ οι εκτελεστές του κοιτούσαν με ικανοποίηση το επίτευγμα τους, ώσπου το κεφάλι του έγειρε στα πλάγια και το ρεύμα έκλεισε προκειμένου να ελέγξουν αν είχαν ολοκληρώσει το έργο τους. Καπνοί έβγαιναν από το κεφάλι του. έμοιαζε άψυχος. Έμοιαζε σαν κάτι να μην είχε πάει καλά για αυτόν.

Και τότε ακούστηκε ένα χαρακτηριστικό "μπιιιιπ" .. Η φόρτιση είχε ολοκληρωθεί. Οι φύλακες κοιτάχτηκαν μεταξύ τους γεμάτοι απορία. το κεφάλι του κατσαριδάνθρωπου ορθώθηκε ξανά. Άνοιξε τα μάτια και τους κοίταξε. Χαμογέλασε. Ακούστηκε ήχος σαν κάτι να σκίζει. Ήταν το δέρμα από τα χέρια του που έσκιζε για να βγουν πολυβόλα από μέσα. Έσπασε τη ζώνη που τον κρατούσε δεμένο και σηκώθηκε όρθιος.....
Η ώρα του ολέθρου είχε φτάσει! Το αίμα πετάγονταν σε πίδακες, σαν μικρά κόκκινα σιντριβάνια. Για περίπου 15 λεπτά το μόνο που ακούγονταν ήταν ήχοι από πολυβόλο όπλο και κραυγές. Παράλληλα κάποιοι που τελικά επέζησαν μαρτύρησαν ότι ακούγονταν και ήχοι από slayer. τα συστήματα ασφαλείας του κατσαριδάνθρωπου είχαν ενσωματωμένο mp3 player, που αν υπήρχε λόγος έπαιζαν και το απαραίτητο soundtrack.

Ας μην πολυλογώ άλλο όμως. Στις μυστικές φυλακές υψίστης ασφαλείας που βρίσκονται στην κάτω πλαγιά Αιτωλοακαρνανίας, και στις οποίες οι πράκτορες της κυβέρνησης κάνουν πειράματα πάνω σε ανθρώπους και βρυυλ, ο θάνατος περπατούσε περήφανος πάνω από ανθρώπινα πτώματα. Δεν είχε μείνει κανείς ζωντανός. 472 αστυνομικοί, πράκτορες και κομάντος είχαν ραντεβού με το χάρο εκείνο το πρωινό.
Ο μόνος που ζούσε ακόμα, ήταν ο παπάς ο οποίος πεσμένος στα γόνατα μπροστά στον κατσαριδάνθρωπο προσεύχονταν στο θεό να του σώσει τη ζωή..
"Στο είπα παπά. Ο Θεός σου έχει πεθάνει. Σταμάτα να προσεύχεσαι σε αυτόν. Αν θες να ζήσεις, προσευχήσου σε εμένα"
Ο Παπάς το σκέφτηκε λίγο και μετά άρχισε να προσεύχεται στον κατσαριδάνθρωπο..
"Είσαι ο θεός μου. Από σήμερα πιστεύω σε εσένα, ω μεγάλε κατσαριδάνθρωπε!"
Ο κατσαριδάνθρωπος γέλασε τρανταχτά και μετά σοβαρεύτηκε και πάλι
"Αν είχες συνεχίσει να προσεύχεσαι στο θεό, θα είχες πεθάνει τίμιος. Τώρα θα πεθάνεις ατιμασμένος, ακριβώς όπως αρμόζει στο είδος σου, άνθρωπε! Σου ήταν τόσο εύκολο να ξεπουλήσεις τα πάντα, προκειμένου να σώσεις το βρωμερό τομάρι σου. Εγώ όμως δεν είμαι θεός, ούτε υπερφυσικό ων. Εγώ είμαι εδώ για να τιμωρήσω και να φέρω την αυγή της ημέρας που ο κατσαριδάνθρωπος θα κυβερνήσει το πλανήτη. Εσύ θα πεθάνεις σαν σκουλήκι μαζί με το είδος σου! Οι μέρες τις αφθονίας σας τέλειωσαν. Θα ξεδιψώ με το αίμα σας και θα τρώω τα σωθικά σας!" είπε Και αρπάζοντας το κρανίο του παπά το συνετριψε σαν καρυδότσουφλο γεμίζοντας τους τοίχους με τα μυαλά του..

και ύστερα έφυγε .. Ήθελε να ξεκουραστεί.. Ήταν μια δύσκολη και σκληρή ημέρα για αυτόν.


*1 Ντράγκο= μονάδα μέτρησης της κτηνώδους δύναμης

5 κουτουράδες:

Πουλ Πουλ said...

Μόνο και μόνο που ένας κατσαριδάνθρωπος λέει την ατάκα
"Οδηγήστε με στην καρέκλα ρε παλιόμουνα"
είναι ικανό να σου δώσει 10 με τόνο!!!

Assurance said...

Οντως, το παλιομουνα ηταν πολυ high κουβεντα. Γενικα πολυ μαγκιορικο τυπάκι αυτος ο homoroach.

Anonymous said...

βαλε και λιγο preditors μεσα και το γυριζουμε ταινια.

mujahedin said...

μόνο τα παραδάκια της παραγωγής μας λείπουν και αν χρειαστεί βάζω μέσα και τον Χαλπεριν να παλεύει με δράκους!

Πουλ Πουλ said...

fantasou plano...thn stigmh pou o homeroach xekina na xypnaei apo th fortish kai shkwnei siga siga to kefali tou, h camera zoomarei ston epikefalh twn anthrwpwn Arnold Swatzeneger me entromo yfos na fwnazei..."Get to the chopaaaaaaaa"