Friday, May 4, 2007

Θαύμα!

Σήμερα ξύπνησα στραβωμένος. Πολύ στραβωμένος όμως. Πάρα πολύ στραβωμένος. Έφτασα στα όρια του να τσαμπουκαλευτώ με τον εαυτό μου, αλλά, όπως πάντα, το απέφυγα, διότι αυτές οι εσωτερικές συγκρούσεις δεν βγάζουν νικητή (το πολύ πολύ καμιά σπασμένη ντουλάπα..)

Anyway, αφού μέσα σε καντήλια και μπινελίκια την πάλεψα και μπήκα στο αυτοκίνητο, όπως πάντα καθυστερημένος, ξεκίνησα με σπινιαρίσματα, τράβηξα χειρόφρενο στην πρώτη στροφή που βρήκα μπροστά μου, οδηγούσα με το ένα χέρι και με το άλλο έστριβα τσιγάρο, μπινελίκωνα όποιον πήγαινε με λιγότερα από 80 χλμ/ώρα στον παράδρομο της εθνικής και άλλα τέτοια όμορφα καγκουριλίκια..

Παρόλα αυτά, δύο γεγονότα μου έφτιαξαν την διάθεση (σε συνδυασμό βέβαια με την εισροή νικοτίνης στο αίμα μου, πρακτική που πάντα βοηθάει):

Γεγονός Νο1: Έβαλα να ακούσω Down. Σωστή επιλογή. Απορροφά το θυμό σαν σπόγγος.

Γεγονός Νο2: Με προσπέρασε στην εθνική ένα τζιπ «Hummer», ξέρετε, ένααπο αυτά τα πελώρια τετράγωνα πράγματα που θέλουν 4 νορμάλ θέσεις για να παρκάρουν (πολύ πρακτικά οχήματα για την Αθήνα), το οποίο στην θέση της πινακίδας αντί του κλασικού “ΖΥΤ-χχχχ” είχε μια πινακίδα που έγραφε με μικρά γράμματα, “State of Louisiana” και από κάτω με πελώρια: “JESUS”

-Jesus Christ! Αναφώνησα.. Ο Ιησούς ο «να-σαι-ωραίος», μόλις με προσπέρασε..

Έκανα το σταυρό μου ευλαβικά και έπιασα ράδιο-ορθοδοξία για την υπόλοιπη διαδρομή μου. Ήταν ένα μήνυμα από τους ουρανούς στο οποίο δεν έπρεπε να γυρίσω την πλάτη.

Αμήν!

*Επίσης, θυμήθηκα το παλιό κλασικό “Jesus just left Chicago” των ZZ top, και λύθηκε η απορία μου σχετικά με το πού είχε πάει ο Τζίζους, όταν έφυγε από το Σικάγκοου…

14 κουτουράδες:

lee said...

Γιατί ξυπνησες στραβωμενος?
Τον Τζιζους πάντως δεν τον ειχα για Χαμερά.
Διάβασε κι αυτο:
http://egggod.blogspot.com/

mujahedin said...

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ σε κανένα παλιό ντεσεβό τον φανταζόμουν τον Γίζους.. Έγινε καπιταλιστής και αυτός. Πάει...
Ξύπνησα στραβωμένος γιατί... δεν ξέρω... Σβαρνίστηκε ο διάολος μέσα μου πρωινιάτικα.. Το ξεπέρασα όμως και αυτό..
**Ο egggod που μου έστειλες συνάντησε τον πατέρα του Τζίζους. Μήπως έχουν μετακομίσει οικογενειακώς; Και εγώ που νόμιζα ότι ούτε για 2ημερο δεν περνούσαν από τα μέρη μας..

Pastaflora said...

για τα νεύρα: ζεστά λουτρά και πολύ χεντμπάνκινγκ. επίσης βανδαλισμοί σε εγκαταλελειμμένα κτίρια (και ενίοτε σε χάμερ και χαμεράδες). και μετά είσαι περδίκι!

mujahedin said...

Ζεστά λουτρά ή το κεφάλι κάτω από παγωμένο νερό;;;
Αυτό με τα κτίρια καλό ακούγεται.. Ο Μούτας, στο πάλαι ποτέ Comfuzio, έκανε κάτι τέτοια ωραία σπάζοντας με ενα μπαστούνι του μπέιζμπολ τα παρμπρίζ απο εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα.
Επίσης, μια φορά δοκίμασα να σπάσω μια πόρτα με το κεφάλι. Δεν τα κατάφερα... Σε καμία περίπτωση δεν τα κατάφερα..

Bitch Girl said...

πάλι καλά που δεν οδηγούσε καμια ντακότα... "είδα το Χριστό φαντάρο" κλπ κλπ

mujahedin said...

Καλό και αυτό! χα! Εκεί βέβαια το σημάδι από τους ουρανούς θα ήταν διαφορετικό, ενώ στην περίπτωση μου όπου μπορεί να συνέπεσε και με κανένα καντήλι (διαόλου απίθανο), ήταν σαφές το μήνυμα: "ύπαγε οπίσω μου σατανά!" και με προσπέρασε!

Stefanos said...

Ελπιζω να εννοείς system of a down! :P
Ετσι ειναι, ξυπνας κατι μερες στραβωμενος μεχρι εκεί που δεν πάει άλλο...
αλλα το ξεπερνάς.
Με καναδυο γερα καντήλια στο δρομο έρχεσαι στα ισα σου ρε παιδι μου

mujahedin said...

Εννοώ τους σκέτο "Down". Εκείνο το συγκρότημα του Anselmo που παίζει κάτι ανάμεσα σε stoner και southern blues.. Πολύ μαγκίορικο πράγμα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Anonymous said...

Καλημέρα και καλή βδομάδα.
Θαύμα! Το μπλογκ μου άλλαξε μόνο του εμφάνιση και εγώ κοιμήθηκα για πρώτη φορά από τις έντεκα παρά.
Φέρνεις γούρι έτσι;

mujahedin said...

Jesus did it for you!!!
Halelujah!!!

mujahedin said...

Εκτός βέβαια και αν το είπες για παράπονο... Δεν νομίζω όμως!

Anonymous said...

Για καλό το είπα!
Σήμερα βέβαια να δούμε τι ώρα θα κοιμηθώ...
Θα στείλω κανένα μέηλ μου φαίνεται μεταμεσονύκτιο.

sportgay said...

Μία είναι η λύση για τα νεύρα! Jenna Jameson και δρακουλίνια. Προσοχή στον συνδιασμό γιατί λερώνεσαι ανεπανόρθωτα! Γουέλκαμ μπακ!

mujahedin said...

@αργυρένια: Για τον ύπνο σου μπορώ να σε πάρω τηλ και να σου πω παραμύθι ή να σου στείλω δώρο μια φωτογραφία με προβατάκια. Και μόνο που θα τα κοιτάξεις θα γλαρώσεις..

@sportgay: Jenna Jameson & δρακουλίνια! ... Ένα δάκρυ κύλησε και χάθηκε μέσα στην πυκνή γενειάδα μου..