Tuesday, May 8, 2007

Το Κουτούπωμα

Κάποτε μετακόμισε στο διαμέρισμα μας, εκεί στη ξενιτιά, μια κοπέλα. Συμπαθέστατη κοπέλα ήταν η καινούρια συγκάτοικος, δε λέω, εκτός από ένα πράγμα βρε παιδί μου. Μιλούσε πολύ για το αγόρι της.. Μιλούσε τόσο πολύ, σχεδόν ασταμάτητα, για το αγόρι της που ήταν απολύτως βέβαιο ότι πολύ σύντομα κάποιος από την παρέα θα την κουτούπωνε…

Κάποια άλλη στιγμή, επίσης αντροπαρέα, κάναμε ένα ταξιδάκι για λίγες μέρες στο εξωτερικό. Εκεί γνωρίσαμε κάποια άλλη κοπέλα, που όπως και η προηγούμενη, μιλούσε πολύ για το αγόρι της. Πάρα πολύ. Σχεδόν ασταμάτητα.. Κάποιος από την παρέα θα την κουτούπωνε και αυτήν..

Στην αντίπερα όχθη, γνώρισα κατά καιρούς πάρα πολλές κοπέλες που δεν καταλάβαινες ότι τελικά έχουν αγόρι, παρά μόνο όταν έτρωγες την χυλόπιτα ή απλά το είχαν αναφέρει κάποια στιγμή και τέλος.

Δεν είναι όμως να απορεί κανείς με όλο αυτό; Για ποιο λόγο μια δεσμευμένη όταν φλερτάρει φέρνει συνέχεια το αγόρι της στις συζητήσεις; Είναι άραγε ένας ανάστροφος τρόπος φλερτ; Μήπως θέλει πρώτα να τσεκάρει αν τυχών γνωρίζονται οι δύο άντρες (είναι και μικρός ο κόσμος);;; Μήπως θέλει να δείξει στον υποψήφιο ότι έχει γκόμενο, άρα είναι καλυμμένη, και περιμένει από τον καινούριο να δείξει το “κάτι παραπάνω” για να την ρίξει στο κρεβάτι; Μήπως είναι απλά κάτι που ούτε οι ίδιες οι γυναίκες δεν καταλαβαίνουν; Εγώ πάντως ποτέ δεν το κατάλαβα! Ένας άντρας απλά δεν μιλάει ποτέ για τις υπόλοιπες γυναίκες της ζωής του όταν φλερτάρει κάποια. Ακόμα και όταν είναι μόνος του. Σαν το μοναδικό θηλυκό που γνωρίζει να είναι η μητέρα του.

Τι να πω. Έχουμε γίνει Beverly Hills…

*Για να μην απορήσει κανείς, το σημερινό ποστ είναι εντελώς άσχετο, απλά έτσι μου ήρθε.
**Καλή θητεία Professor! Τώρα που ξέρεις ότι έχεις 2 «μπαλάκια» μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια..

22 κουτουράδες:

lee said...

Δεν μας ειπες ομως αν τελικα τις κουτουπωσε κανεις. Γιατί μπορει απλά να ΜΗΝ ηθελαν να τους την πεσουν.

Μπορει βεβαια καποιες να το κανουν για να επιβεβαιωθούν. Να πουν δλδ, "κοιτα με, μετράω, εχω ηδη γκόμενο".

Καλή θητεία στον φίλο σου! Μπεκρουλιάσατε τελικά?

mujahedin said...

Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόλαβε να τους την πέσει κανείς. Το έκαναν μόνες τους το πέσιμο..
Είναι λες θέμα επιβεβαίωσης; Μπορεί…

Τον φανταράκο τον βγάλαμε όξω και ήπιαμε από μια ποτίστρα ο καθένας.. Μεγάλη βραδιά, αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν θυμάμαι πως επέστρεψα σπίτι. Πραγματικά δεν θυμάμαι.

Pastaflora said...

απλά μαθήματα γυναικείας ψυχολογίας: μιλάω πολύ για το αγόρι μου για να σε κάνω να νιώσεις ότι είμαι ένα θήραμα που πρέπει να κυνηγήσεις. γιατί κι εγώ ως γυναίκα πωρώνομαι όταν είναι να κυνηγήσω τον γκόμενο κάποιας άλλης. (τσίχλα στον εγκέφαλο έτσι;;)

mujahedin said...

Pastaflora μου, συμφωνώ απόλυτα, αλλά περίμενα κάποιον άλλο να το πει πρώτος! Thanx! Συμπληρώνω σε αυτό δε, ότι κατά κάποιο τρόπο είναι και ένα γυναικείο τρικ που δίνει στον άντρα την ψευδαίσθηση του σπουδαίου κυνηγού..

Anonymous said...

Έφαγα μισή φανουρόπιτα, την χάλασα τη δίαιτα;

mujahedin said...

Ως προς τι η φανουρόπιτα; Τι έψαχνες να βρεις;
(Μη φοβάσαι για τη δίαιτα. Έχεις μεγάλο περιθώριο ακόμα. Φάε και ιμάμ μπαϊλντί αν θες)

Anonymous said...

ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ;;;

Σήμερα έχουμε ιμάμ, στ' ορκίζομαι!
Και μόλις μιλούσα με τη μαμά, η οποία προσπαθούσε να με πείσει να φάω το βράδυ παρά τη δίατα.

Μπρρρρ.

Η συνάδελφος την έφερε, δεν μπορούσα να αρνηθώ.

Εγώ δεν έχω τάξει ακόμη κάτι.

Σήμερα δεν περνάει η ώρα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΒΟΗΘΕΙΑ

mujahedin said...

Τυχαία το είπα για το ιμαμ. Προφανώς είναι καρμικό!
Αν δεν έχεις κάτι να τάξεις για τον εαυτό σου, έχω χάσει την μπάλα του μπάσκετ. Κάνε κάτι για αυτό.. Θα περάσει και ο χρόνος σου

Anonymous said...

Μπορώ να το κάνω αντίστροφα μήπως; Να τάξω για να χάσω αντί για να βρω;
Δεν θα ζητήσω πολλά, πέντε κιλά μόνο.

Τη μπάλα την έχεις στο πορτ μπαγκάζ.

Ο χρόνος δεν κυλάει σήμερα, φταίει η απεργία της ΕΣΗΕΑ.

Οι δείκτες στα ρολόγια έχουν κολλήσει. Το μόνο τικ τακ που ακούγεται εδώ μέσα είναι από την καρδιά μου την ώρα που βλέπω την συνάδελφο να τρώει το τρίτο κομμάτι φανουρόπιτας.

Εσύ τις κουτούπωσες;

mujahedin said...

Αν σε καίει τόσο πολύ, «τάξε» να βρεις έναν τρόπο να τα χάσεις! (Γυναίκες.. Πάντα θέλουν να χάνουν κιλά)

Επίσης, ΕΣΥ μάλλον με παρακολουθείς, αλλά είσαι απρόσεκτη. Η μπάλα στο πορτ-παγκάζ είναι ποδοσφαίρου (εκτός αν έχω χάσει και αυτήν...)

Τέλος, εγώ δεν τις «κουτουπώνω».. Εγώ τους κάνω «γλυκό ερώτα»... (καλό; πειστικό;)

Anonymous said...

Το συμπέρασμα είναι ένα: έχασες τη μπάλα.

Σου είπα ότι το έχω λιώσει το κομμάτι των System of a down?

Αποκλείεται το κουτούπωμα να είναι και έρως γλυκός;

sportgay said...

Αχ καλέ μου, μην κουράζεις το γούτσου μυαλουδάκι σου με τέτοιες ανοησίες. Οι γυναίκες = κούραση! Δεν θέλω να μου είσαι εργάτης! Να κάνεις εσύ όλη την "δουλειά" και αυτές όχι μόνο να το χαίρονται, αλλά και να κρατούν δυνάμεις για μουρμούρα. Σε θέλω να είσαι άρχοντας, πασάς. Να καθεσαι αναπαυτικά και να το φχαριστιέσαι. Ούτε "πω ρε πούστη μου δεν μου σηκώνετε" ούτε "Μην τελειώσεις ακόμα, μην τελειώσεις" ενώ κρατιέσαι για ένα δίωρο σκεπτόμενος τον θάνατο αγαπημένων σου προσώπων, ούτε "πιο δεξιά, εκεί, πιό αριστερά, εκεί, πιό δεξιά, ναι, ναι, ναι, πιό αριστερά..." που νοιώθεις πως παρκάρεις τριαξονικό στην Σοφοκλέους. Όχι αδερφέ. Δεν αξίζει... Σκέψου το! Οι gay είναι ωραίοι! Τώρα γιατί οι προαναφερθήσες μιλάγαν για το αγόρι τους πρίν τον φάνε; Γιατί ήταν πουτάνες! Έτσι απλά!

mujahedin said...

@αργυρένια: Κανονικά ο γλυκός έρως οφείλει να είναι και κανονικότατο κουτούπωμα.. Αυτός είναι ο σωστός συνδυασμός. Τα άλλα είναι προσωρινές λύσεις.

mujahedin said...

sportgay: Γενικά με κάλυψες, αλλά μου αρέσει και η εργατιά. Ίσως να ξυπνούν μέσα μου μνήμες απο την ξενιτιά και τη φάμπρικα, αλλά μου αρέσει η εργατιά.. το παραδέχομαι!

Dr.Φλάντζας said...

Αγαπητέ τρομοκράτη, Μουτζαχεντίν:

Πολύ ορθά όλα τα παραπάνω καθώς κε ορθώς επισήμανες όπως και ο δόκτορας Σίγκμουντ πως η μόνη γυναίκα στην ζωή ενός άντρα είναι η μητέρα του.

Μαμααααααααααά;
Dr.Φλάντζας

Bitch Girl said...

συμφωνώ με Pastaflora και συμπληρώνω κι άλλους δύο λόγους τσίχλα
1) το επαναλαμβάνουν για να μην το ξεχνάνε κι αυτές
2) ορισμένα άτομα προσδιορίζονται μέσω τρίτων πχ "έχω γκόμενο άρα υπάρχω" :)

mujahedin said...

@Dr.Φλάντζας: Είναι αυτό που λέμε καμιά φορά: «αν ψόφαγα τώρα, η μόνη γυναίκα που θα με έκλαιγε είναι η μάνα μου…» βάι, βάι, βάι

@Bitch Girl: Θα συμφωνήσω και μαζί σου. Έριξες λίγο ακόμα φως στο σκοτάδι των γνώσεων μου για τις γυναίκες..

Τελικά όμως, αυτό είναι κάτι που το κάνει μόνο μια συνομοταξία γυναικών ή υπό τις κατάλληλες συνθήκες, όλες; (όπου κατάλληλες συνθήκες = “ένοιωσα παραμελημένη”).. Θέλω να πιστεύω ότι αφορά μόνο μια συνομοταξία.. Θέλω να πιστεύω...

sportgay said...

Αγαπητέ μου όντως είναι μόνο μία ομάδα γυναικών οι καλούμενες τινά και πουτάνες! Πουτάνα = Πάσης κοινωνικής στάθμης και μορφωτικού επιπέδου μορφή ζωής με βάση τον άνθρακα, ανεξαρτήτου φύλου και γένους, που χρησιμοποιει το αναπαραγωγικό σύστημα καθαρά για απόλαυση και το έχει στην κορυφή των αξιών της, ακολουθούμενο μόνο από τον παράγοντα "εμφάνιση". Αι νοητικαι ικανότηται ούτων των ατόμων σταδιακώς εξασθενούν, με αποτέλεσμα όλαι αι εγκεφαλικαι των λειτουργιαι να στοχεύουν εις το ποίος θα τους διαρρηγνύσει τον πρωκτόν. Τι ψάχνεις τώρα... Πότε θα τα πούμε από κοντά ρε τρελέ; Κανόνισε με την συνήθη ύποπτο!

mujahedin said...

Sportgay παιχνιδιάρη, θα συμφωνήσω με τα λόγια σου χωρίς περαιτέρω σχόλια, ιδίως στα όσα αφορούν την βάση του άνθρακα [πχ C-C-O6Η12]
Από κοντά τα λέμε όποτε θέλετε. Απλά τώρα εξασκώ το νέο μου τρίκ [πώς να βγάλω το σώβρακο μου χωρίς να κατεβάσω το πανταλόνι] και θέλω να είμαι έτοιμος να το επιδείξω όταν τα πούμε από κοντά. Πείτε πάντως πότε θέλετε να τα πούμε στο μπαρ Νο2 [το Νο1 απορρίπτεται]

sportgay said...

Έγινε αγόραρε!

Anonymous said...

Η λύση στο γρίφο είναι απλή αγαπητέ.Και οι δύο περιπτώσεις είχαν αποφασίσει να κάνουν τη ματσολιά τους.Το να μιλούν για τους γκόμενους τους είναι ένας ωραιότατος τροπος να δηλώσουν διαθέσιμες για μια αρπαχτή χωρίς περαιτέρω μπλεξίματα.Παρακαλώ κυρίες μου όπως επιβεβαιώσατε ή διαψεύσατε.
μερσί.

mujahedin said...

indeed dude!