Thursday, May 24, 2007

Η γυναίκα της ζωής μου

Φαντάζομαι ότι κάποιοι από εσάς θα το γνωρίζουν ήδη το θέμα των Βελγικών εκλογών της 10ης Ιουνίου και του κόμματος «ΝΕΕ» της Τάνια Ντερβό.

Παρόλα αυτά, εγώ οφείλω να αναφερθώ στο θέμα και από εδώ μέσα και να δηλώσω ότι στέκομαι δυναμικά στο πλευρό της Βελγίδας αγωνίστριας, που εν αντιθέσει με τα συνηθισμένα προεκλογικά τρικ και παπατζιλίκια, υποσχέθηκε 40.000 πεντάλεπτες πίπες, σε ισάριθμους υποστηρικτές της!

Η μαγκιά βέβαια είναι ότι το εννοεί, εξ ου και στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος της μπορείτε να εκφράσετε την συμπαράσταση σας και να τοποθετήσετε τον εαυτό σας στην λίστα αναμονής για τις περιβόητες πίπες!

Όσοι λοιπόν ενδιαφέρεστε, περάστε μια βόλτα από το:

http://www.nee-antwerpen.be/index-eng.htm

Εγώ από την πλευρά μου δηλώνω θαυμαστής τόσο των ιδεολογικών της απόψεων όσο και του κώλου της και ο μοναδικός λόγος για τον οποίο ΔΕΝ θα δηλώσω υποψηφιότητα για πίπα είναι επειδή δεν την θέλω μόνο για 5’ λεπτά. Την θέλω για μια ζωή!

Τάνια Σ' αγαπώ, μαζί θα κατακτήσουμε τον κόσμο!

25 κουτουράδες:

tink said...

τι σου κάνει όμως φίλε μου το γαμωνέτι...

λινκ στο λινκ, συμμετοχή στην συμμετοχή, υπογραφή στην υπογραφή, τα έχασα η γυναίκα και μόλις δήλωσα και εγώ συμμετοχή για να μου πάρει πίπα η wanna be γυναίκα σου... τι να πεις, την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτική.

..Εκτός κι αν ωστόσο μου φυτρώσει τίποτα πέος. Θα δείξει...

cheers.

mujahedin said...

tinkerbell καταλαβαίνω το ατόπημα σου. Είναι ένας άγγελος και δεν μπορούσες να αντισταθείς στο πειρασμό. Ούτε εγώ θα μπορούσα, αλλά είπαμε, την αγαπώ!

Sousou Delatroba said...

Ηρωτευμένε ΝΕΕ,

Όταν ο έρως είναι στοματικός πρέπον είναι να περνάει και απ' το στομάχι. Έτσι συνηθίζεται.

Ενδεχομένως ο άγγελός σας θα πρέπει εκτός από πίπες να κερνάει και πίττες. Θα ήτο σοφόν.

Απλώς λίγο πιο δαπανηρόν,
Σουσού

mujahedin said...

Μανδάμ Σου-Σου, οι συμβουλές σας είναι πάντοτε πολύτιμες, σαν σπάνια πετράδια, μα εγώ νοιώθω ότι βρήκα την γυναίκα που μαζί θα κυβερνήσουμε τον γαλαξία. Εγώ με την τραχιά συμπεριφορά και τις μπόμπες μου και αυτή με το οξύτητα του πνεύματος και την αδάμαστη σεξουαλικότητα της.

Αλήθεια, ο Κατακουζινός τι κάνει; Ο Θάνος ο μανάβης;

sportgay said...

Δαγκωτό!

Sousou Delatroba said...

Ο Κατακουζινός πλένει το μόριό του με Μπεταντίν γιατί απεφάσισε να χάσει την παρθενιά του από τη γυναίκα της ζωής σας. Μάλιστα, καθώς πληροφορούμαι μετέφερε την εκλογικήν του μερίδα εις Βέλγιον.

Ο Θάνος ο μανάβης βγαίνει με τη Μαρούσκα. Τα βρίσκουν πολύ. Μην ξεχνάτε πως είναι ο τύπος της, αφήστε που μας κάμει έκπτωσις και στα αγγούρια. Ρωτούσε προχθές για σας. Είπε πως σας είδε Πανεπιστημίου και Σίνα. Αληθεύει;

Ο Μπάμπης ο Σουγιάς καλά; Ο Νίκος ο Καραμπίνας;
Σουσού

mujahedin said...

@sportgay: Ελπίζω να μην είναι δαγκωτό γιατί θα πονέσει.. Άουτς!

@Μανδάμιτσα Σουσου: Τα περί Πανεπιστημίου κλπ είναι φήμες και δη ανυπόστατες. Προτιμώ να κινούμαι στην περιφέρεια καθότι και ως μπασκετμπολίστας έπαιζα στο 2. Ήμουν σουτέρ. Μπόμπερ θα το έλεγα καλύτερα. Επίσης να γνωρίζετε ότι την τελευταία φορά που με είδε άνθρωπος γενικότερα πρέπει να ήταν πρόπερσι το χειμώνα, και αυτό γιατί έπρεπε να πάω στο περίπτερο να πάρω ταμπάκο και είχα βάλει την full-face μάσκα στη μπουγάδα εκείνη την ημέρα. Σπάνιο φαινόμενο ανοργανωσιάς για τα δεδομένα μου!

Οι Κοι Κοι Σουγιάς, Καραμπίνας, μάλλον, είναι μια χαρά.. Δεν έχω ενδείξεις για το αντίθετο.

Zaphod said...

Επιτέλους μια πολιτικός που εκτός από όραμα και άλλες μπαρούφες θυσιάζεται (;) για το καλό του λαού !

Δαγκωτόόόόόό... αρκεί η ίδια να μην... δαγκώνει!

mujahedin said...

Τι να σου πω ρε Zaphod, δε ξέρω αν δαγκώνει, αλλά δεν είναι πολύ καλό γκομενάκι;

Bitch Girl said...

αυτό θα πει πολιτικός με όραμα...αν είναι να κυβερνήσετε μαζί τον γαλαξία όμως περιμένουμε και τις δικές σας εξαγγελίες

Zaphod said...

@μουτζα-hedin: Άψογο το γκομενάκι, επικροτώ! Θα είχε πλάκα να κουβεντιάσεις μαζί της περί φιλολογίας (πως ο Κάλβος γντ Καβλος κτλ) :-)

@bitch - girl: Υπενθυμιζω +διακριτικά+ πως ο γαλαψίας είναι δικό μου χωράφι! Ας κυβερνήσει το Βέλγιο (η αλλιώς μια από τις πιο απεχθείς λέξεις στον ευρύτερο γαλαξία) και πολύ της!

mujahedin said...

@Bitch girl: Σκοπός μου είναι απλά να κυβερνήσω με πυγμή.. Θέλω να γίνω κάτι σαν τον αυτοκράτορα στον πόλεμο των άστρων, aka “The Dark Lord”.. Η Τάνια θα είναι ο Darth Vader της υπόθεσης.
Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, δεν έχω τίποτα να υποσχεθώ. Απλά όσοι σταθούν στο πλευρό μου θα γλιτώσουν την κρεμάλα.

@Zaphod: Έχω καταλάβει ότι γλυκοκοιτάς τον Γαλαξία μου. Καθότι δε, τυγχάνεις εξαιρετικός νέος, σου αντιπροτείνω να γίνεις κυβερνήτης του Γαλαξιδίου διαφορετικά θα έχεις την τύχη των αντιφρονούντων, όπως την περιέγραψα προηγουμένως.

The Dark lord has spoken (με μπάσα φωνή αυτό)

sportgay said...

Είχα μία σκέψη εχτές για το post σου. Μία μεγάλη απορία. Πες και καλά. Μου κάνει πίπα. Κάνει και στους υπόλοιπους 39.999. Και πες πως μου ξανακάνει. Και στους άλλους 39.999. Και έρχεται η ώρα που σαν γνήσιος ψηφοφόρος πάω για το ρουσφέτι μου. Τι μου διασφαλίζει πως δεν θα βγάλει ένα πλαστικό κ...ί 50 εκατοστών, αντί να πάρει χρήματα ή μίζα, εεε; Μάλλον γι'αυτό είναι τόσο άσχημοι οι πολιτικοί. Γιατί δεν θέλουν να σε ευχαριστούν απλά. Σου κάνουν μία πίπα να σε γλυκάνουν και σου σκίζουν τον κ..ο μετά. Και να λεγα πως γ....α τουλάχιστον...

mujahedin said...

@sportgay: Καταρχάς με πληγώνεις που δεν χρησιμοποιείς ελεύθερα τις λέξεις:
Καυλί, κώλος, γαμάω. Επαναλαμβάνω: Καυλί, κώλος, γαμάω.
Όσον αφορά την απορία σου, η προσφορά είναι το πρώτο και τελευταίο ρουσφέτι της εν λόγω πολιτικού. Η κοπέλα αυτό υποσχέθηκε και αυτό θα κάνει. Το είπε άλλωστε ξεκάθαρα. Δεν τάζει Jobs. Τάζει Blowjobs! Συνεπώς δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα. Keep on walking!

lee said...

Χαλασμένο τριπάκι: Να σκεφτουμε τι αντιστοιχο θα μπορουσε να υποσχεθει η Μητσοτακη, η Πετραλιά, η Παπανδρεου.

Καλο τριπάκι: Να σκεφτουμε τι αντιστοιχο θα μπορουσε να υποσχεθει η Έλενα Ράπτη....

mujahedin said...

Lee μου, πιστεύω ότι για λόγους φιζίκ, η μοναδική που θα τολμούσε κάτι τέτοιο είναι η Έλενα. (Ούτε καν η Γκερέκου την οποία κάποια στιγμή είχα πετύχει εντός του υπερσύγχρονου αττικού μετρό, και είχα απογοητευτεί... Κελ ντεκαντάνς μαντάμ Γκερέκου!)
Βέβαια η θρασύτητα είναι κάτι που συνηθίζεται στις μέρες μας, εξ ου και δεν θα ήταν απίθανο και ένα κακό τριπ..

Anonymous said...

"Τάνια Σ' αγαπώ, μαζί θα κατακτήσουμε τον κόσμο!"

Ρε συ (συγγνώμη για το ρε, το εννοούσα), με συγκίνησες... αλλά παρατηρώ μία ιμπεριαλιστική τάση και προοπτική στα λόγια σου... και με ανησυχεί αυτό...

mujahedin said...

Αγαπητέ Nebula in caelo, δεν θα αρνηθώ την ύπαρξη αυτής της ιμπεριαλιστικής τάση που περιγράφεις, υπό την έννοια του imperium (λατ. δύναμη). Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ, είναι προϊόν της ανιδιοτελούς ιδιοτέλεια ς που με χαρακτηρίζει (ή της ιδιοτελούς ανιδιοτέλειας). Το "γάλα της ήρας" (Milky way) χρειάζεται έναν ηγέτη και αυτός ο ηγέτης χρειάζεται ένα πρωτοπαλίκαρο (βλέπε Τάνια).

Για τα υπόλοιπα αξιώματα δέχομαι βιογραφικά.

Ευχαριστώ πολύ
The emperor

Anonymous said...

Το γάλα θέλει ψυγείο για θα ξυνίσει ωστόσο.

Η πρότασή σου για υποβολή βιογραφικών είναι δελεαστικότατη, διότι και γω θέλω να γίνω χαλίφισσα στη θέση της χαλίφισσας.

Bitch Girl said...

@zaphod ένα είναι σίγουρο πολλοί πολιτικοί σας ζηλεύουν, αν είχαν κι αυτοί δύο κεφάλια θα μπορούσαν να εξαγγέλουν και να διαψεύδουν ταυτόχρονα...
@ mujahedin τα είχε ο με Dark Lord τον Darth Vader θα ήταν στη φάση που με είχε πάρει ο ύπνος μάλλον...Άβε Dark Lord οι μελοκρεμάμενοι σε χαιρετούν!

mujahedin said...

Βρε Bitchie-Bitchie-Witchie, δεν θυμάσαι την σκηνή που ο Darth είναι "γονατιστός" μπροστά στον αυτοκράτορα;(Episode III)

Anonymous said...

Όχι απαραιτήτως άσχετοι. Έχεις όραμα έχω την αίσθηση!

mujahedin said...

Nebula, μπορεί να είναι και έτσι, αλλά μετά από αυτό λίγοι μπόρεσαν να μιλήσουν ξανά τη γλώσσα των ξωτικών χωρίς να τους χτυπήσει κεραυνός. Δεν ξέρω... Δεν ξέρω...

Stefanos said...

Πίπα μόνο; ε τι να μας κάνει... το ζήτημα είναι το φουλ πάκατζ..
αλλα τεσπα, θα γραφτώ και εγώ :P
(Μόλις το γραψα αυτό ακούστηκε φωνή από το δάσος 'θα σε πάρει ο διάολος'... :) ωχ! έρχεται κραδαίνοντας μια παντόφλα με πολύ απειλητικό τρόπο..)

mujahedin said...

Μην φοβάσαι.. Απλά βγάλτης την μπαταρία (γιατι είπαμε, οι γυναίκες δουλεύουν με μπαταρία)