Wednesday, June 13, 2007

Ο μεγάλος οχτρός της αθρωπότητος

«The idea is to keep the green alien landing craft from taking up humans from the ground and changing them into mutants. A mutant is very dangerous to you, because it flies faster than you do and shoots at you.»Beastie Boys…


Φίλες και φίλοι, το θέμα είναι σοβαρό. Το έχουν πει οι Beastie Boys, το ανέφερε και ο Δόκτορ Φλάντζας και έτσι πήρα και εγώ το κουράγιο να το συνεχίσω..

…Έρχονται και είναι επικίνδυνοι. Δεν παίζουν αρμονιάκι και δεν σκοπεύουν να γίνουν φίλοι μας. Είναι δαιμόνιοι. Είναι σατανικοί. Είναι πράσινοι. Είναι αληθινά αληθινοί. Μα πάνω από όλα έρχονται από έναν πολύ μακρινό γαλαξία με σκοπό να μας ρουφήξουν το αίμα με το καλαμάκι, να σοδομίσουν τους παρθένους και να ευνουχίσουν τους κριούς.

Βγήκα χθες από την σπηλιά μου για κατούρημα και τους είδα μπροστά μου. Είχαν παρκάρει τον ιπτάμενο δίσκο τους στο γκαράζ και επεξεργάζονταν το παπαγάλο μου. Προφανώς και τον θεώρησαν ως κάποιο σπουδαίο ων του πλανήτη. Νομίζω μάλιστα ότι προσπάθησαν να κάνουν και χειραψία μαζί του. Φευ και αλί! Ο καημένος παπαγάλος μου, όπως και όλα τα πουλερικά του κόσμου τούτου, δεν έχει χέρια… Οι σατανικοί πράσινοι άνθρωποι από τον μακρινό γαλαξία έκριναν ως ασέβεια την κίνηση που δεν έκανε, τον στραγγάλισαν και στην συνέχεια τον κατάπιαν, φτύνοντας με απέχθεια τα καταπράσινα πούπουλα του. Ύστερα έφυγαν γρυλίζοντας.

Καταραμένοι σαλιάρηδες! Χρόνια τώρα οι οπαδοί σας, σας περιμένουν, και αυτό είναι το ευχαριστώ; Τρώτε τους παπαγάλους μας; Τρώτε τον Κύριο Μιχάλη; Γκρεμίζετε τα όνειρα και τις ελπίδες του Μόλντερ; Κάψατε το γκαζόν μου με τον δίσκο σας και δεν ζητήσατε συγγνώμη; Σκατόφατσες! Προδώσατε τους αγνούς αιθεροβάμονες θαυμαστές σας με δείκτη IQ χαμηλότερο από αυτόν του παπαγάλου μου! Φωτιά, σκατά και θειάφι να βρέχει στον πλανήτη σας για τα επόμενα 1 τρισεκατομμύριο διαστρικά έτη. Καταραμένοι να είστε εσείς και το μη-καταλυτικής τεχνολογίας ιπτάμενο όχημα σας. Δεν είστε πια φίλοι μου. We are in fucking war, bitches!


Αληθινά, αληθινή φωτογραφία, από τους αληθινούς εξωγήινους που προσγείωσαν τον αληθινό ιπτάμενο δίσκο τους στο γκαράζ μου, και αφού τσαντίστηκαν στα αλήθεια, έφαγαν τον πρασινωπό εκ Αμαζονίου παπαγάλο μου…


21 κουτουράδες:

Sousou Delatroba said...

Αγαπητέ ενδογήινε φίλε της ανθρωπότητας και δικέ μου,

Δεν ξέρω αν ηννόησα ορθώς αλλά θαρρώ πως τα χθεσινοβραδυνά σας εμπεριέχουσι έντονο σεξουαλικό διαφέρον από κοσμολογικής απόψεως.

Διορθώστε με αν κάμω λάθος,
Σουσού

Anonymous said...

σε αυτήν την περίπτωση, εύχομαι να είστε σκορπιός, ή έστω λέων ;)

Le Marquis De Snob said...

Αριστούχε μου,
Βλέπω κάνεις προόδους τόσο στον επικοινωνιακό όσο και στον σεξουαλικό τομέα. Αν και σου ξεπουπολιάσανε τον παπαγάλο σου εσύ παρέμεινες ένας οργισμένος επαναστάτης χωρίς ατία.
Θα σε παρακαλούσα μόνο καθαρά επικοινωνιακά να χρησιμοποιείς πουλιά όπως ο αετός, το γεράκι και ο φαλακροκόνδορας (ειδικά αν τον έχεις γουλί).
Λε Μαρκί

mujahedin said...

@Μανδάμ: Έχω την αίσθηση ότι από τα όσα συγκλονιστικά ανεγράφησαν στο πόστιον μου, το μόνο που σας έμεινε ήτο ο κοσμολογικός σοδομισμός!
Σωστά παρατηρήσατε πάντως. Έχετε έναν πόντο.

@deadend mind: Προφανώς και είμαι σκορπιός, εξ ου και την γλίτωσα.
Οι λέοντες ζουν στη ζούγκλα.

@Μαρκί: Ίσως να μπορούσα να χρησιμοποιήσω και ένα άλμπατρος... αν είχα... Το θέμα είναι ότι το αληθινό συμβάν συνέβη στον αληθινό μου παπαγάλο!

"Να χρησιμοποιείτε πάντοτε σέικερ και ενίοτε φραπεδοχτυπητήρι."
Δήμος Βοργίας

Bitch Girl said...

προσπερνάω το bitches (άλλη βρισιά δεν ξέρετε; :Ρ)και απλά θυμίζω τα λόγια του ποιητή: "Trust no one" χε

lee said...

τι πινεις?
Διαγαλαξιακα κοκτειλ?
Bistie boys θα πας?

tink said...

αγαπητέ Γιωτόπουλε,

ο παπαγάλος τελικώς ξεπουπουλιάστηκε και σοδομίστηκε απο τους φτου κακά εξωγήινους; Οι εξωγήινοι είναι πράσινοι και σατανικοί; Οι γερμανοί είναι φίλοι μας;

μπερδεύτηκα.

τράβα να ξεμπερδευτώ.

μπουρλότο,
Τινκ.

mujahedin said...

@Bitch Girl: Συγγνώμη για την λέξη! Είναι τα χρόνια που έζησα στο L.A. (Lekanopedio Attikhs) που μου άφησαν ανεξίτηλα γλωσσολογικά σημάδια.
Συνεχίζω τα λόγια του ποιητή: "...Intolerant, sick of the bullshit" Grip Inc.

@Lee: Βασικά πίνω μόνο κηροζίνη (το χειμώνα θέρμανσης).
Beastie Boys φυσικά και θα πάω. Τώρα που μας έκαναν την τιμή, εμείς θα τους γυρίσουμε την πλάτη;

mujahedin said...

Dear Tink,
Ο παπαγάλος, όντας παρθένος εδώ και 8 χρόνια, προφανώς και εσοδομίσθειν.
Οι εξωγήινοι εκτός από πράσινοι και σατανικοί είναι πάνω από όλα αληθινά αληθινοί.
Οι γερμανοί είναι ένας λαός της κεντρικής Ευρώπης που έχει διακριθεί σε πολλά επίπεδα, όπως είναι ο αθλητισμός, οι επιστήμες, η αρχιτεκτονική, η φιλοσοφία και ο πόλεμος. Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα αν είναι φίλοι ή εχθροί. Σίγουρα όμως είθισται να είναι ξανθοί και να μιλούν γερμανικά.

Sousou Delatroba said...

Ιμπραήμ,

Σαφώς και έκαμα φόκους στον κοσμολογικό σοδομισμό καθώς έχω την αίσθηση πως ήτο το κεντρικό γεγονός της βραδυάς.

Αν οι ούφοι πέρναγαν απλώς εκ της σπηλιάς σας για καφέ χτυπητό στο σέηκερ, δεν θα μπαίνατε στον κόπο της ανάλυσης της επίσκεψής των ούτε στην εξαπόλυση ιαχών πολέμου.

Έχω συναντήσει μερικά ούφο στην ευρύτερη περιοχή του Κολωνακίου με έμφαση στη Σόλωνος και Σίνα γωνία.

Αλλά ας μην το κάμομε θέμα δημοσίως γιατί μπορεί να μας πάρουν για τρελούς,
Σουσού

Pastaflora said...

λατρεμένε μπουρλοτιέρη, τα θερμά μου συλληπητήρια δια το ατυχές συμβάν. προτείνω να ειδοποιηθεί πάραυτα ο μέγας τηλεοπτικός ουφολόγος Χαρδ-α-βέλλας δια να καλύψει το συγκλονιστικό γεγονός.
ραντεβού στους beastie boys!

το πάρτυ άνιμαλ

Πουλ Πουλ said...

Καταραμένοι εξωγήινοι.Εμένα μού έκαναν διάρηξη και αφόδευσαν στο αποχωρητήριο μου.

Τα λέμε στα Διαβολεμένα Αγόρια.

mujahedin said...

@Μανδάμ: Θαρρώ πως το θέμα των αγνώστων επισκεπτών από το διάστημα είναι εξαιρετικά σοβαρό. Τόσο σοβαρό που μου φέρνει δυσκοιλιότητα. Εαν πίναμε φράπες μαζί τους, τέτοια προβλήματα-δυσκοιλιότητας- δεν θα υπήρχαν και από εκεί ξεκινάει το κακό.

@Pastaflora:Αγαπητή συντρόφισσα. Με μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω ότι το πλήθος των ουφολόγων καθημερινά διογκώνετε. Ο λαός απαιτεί επαφή με ανώτερους πολιτισμούς και την απαιτεί τώρα! Εγώ απλά παρακολουθώ από το αρχηγείο μου σιωπηλός.. Ίσως και χαμογελώντας..

@Vassilis: Ελπίζω να τράβηξαν το καζανάκι, διότι κάπου άκουσα ότι είναι αγενέστατοι! Πάντως εγώ ανακάλυψα ότι μου έκλεψαν και ένα σώβρακο από την μπουγάδα

Τους χέζω πατόκορφα
Ραντεβού εκεί που τραγουδούν "watcha want"

mujahedin said...

...Και για να μην ξεχνιόμαστε...Άσχετο κόμεντ για να τα κάνουμε 14

sportgay said...

Ήτο βάζελοι! Το καταγγέλω! Ο δεξιά είναι ο Γιάσμινκο Βέλιτς στην πραγματική του μορφή και ο αριστερά είναι ο Γκουσγκούνης.

"ποτέ καυτές με άδειο στομάχι"
sportgay

mujahedin said...

Αγαπητέ σπορτγκέι σας συγχαίρω για την παρατηρητικότητα σας. Δεν διακρίνατε όμως στην μέση την Alexa Rae η οποία μάλιστα στέκεται σε στάση "τούρλας" (εγώ όμως την αναγνώρισα)!
Ώρα να ταΐσω τον Skoonie Pen (το νέο μου κατοικίδιο)

Η μπύρα περιέχει σιδηρομεταλλεύματα από το διάστημα

Zaphod said...

Δεν είμαστε όλοι οι εξωγήινοι κακοί :-)

we come in peace, we are your friends

Dr.Φλάντζας said...

Αγαπητέ τρομοκράτα, Μουτζαχεντίν:

Θα ήθελα να σας προειδοποιήσω δια τους συγκεκριμενους, πως προέρχονται απο το Πλανήτη Γκοαγκοακοακοαγκοακοακοαγκοακοακοαγκοακοακοαγκοακοακοαγκοαλουκοακοαγκοακοακοαγκοακοαμπεεεεεέγκοακοακοαγκοακοακοαγκοακοακοαγκοακοακοκιστάν, είναι εξερετικά επικίνδυνοι,σατανιστέ και τους αρέσουν οι βεντέτες.

Αγοράσθε καινούριον παπαγαλάκι κε ακονίστε τα μπαζουκας σας,
Dr.Φλάντζας

mujahedin said...

@Zaphod:Μα, είστε στα αλήθεια ένας αληθινά αληθινός εξωγήινος, και μάλιστα με καλές προθέσεις; Ω! Ξέρω πολλούς που θα χαρούν όταν το ακούσουν!

@Dr.Φλάντζας: Αγαπητέ δόκτορ. Τα όσα για ακόμα μια φορά αποκαλύπτετε έκαναν το τρίχωμα του γάτου μου να σηκωθεί και το γατάκι της Σοφίας να νιαουρίσει!
Στα άρματα - Στα άρματα!

YO!Reeka's said...

προσοχή, οι σοδομισμένοι παπαγάλοι γίνονται ιδιαίτερα επιθετικοί. μου το πε ένας θείος μου, δεν ξέρω που το έμαθε (παπαγάλο πάντως δεν είχε)

mujahedin said...

Yo!Reeka, οι σοδομισμένοι παπαγάλοι συνήθως έχουν μια τάση να κουτσουλάνε παντού, προσπαθώντας να αποβάλουν το αίσχος που αισθάνονται στα βάθη του εντέρου τους.. Δεν ξέρω αν το καταφέρνουν.. Είναι όμως αρκετά σκληροί καριόληδες. Αυτή είναι η αλήθεια