Monday, June 18, 2007

Ποιός έφαγε το μήλο;

Ώρα 2.00 π.μ. Ιμπραήμ οδηγεί στη μεσαία λωρίδα της μεσογείων. Φανάρι για αριστερά στα 500 μέτρα. Ίμπο ανάβει φλάς. Κοιτάει καθρέφτη. Βλέπει ταρίφα. Κόβει ταχύτητα. «Πέρνα μαλάκα ταρίφα να τελειώνουμε». Ταρίφας κόβει ταχύτητα και αυτός. Ίμπο επιταχύνει. Ταρίφας επιταχύνει. Ιμπο ξανακόβει. Ταρίφας ξανακόβει. Ιμπό, αρχίζει παναγίες. Φανάρι στα 150 μέτρα. Πατάει γκάζι. Ταρίφας το ίδιο. «γαμιέσαι καριόλα». Κατεβάζει τετάρτη. Χώνεται σε μάπα ταρίφα. Ταρίφας πατάει κόρνα. Ίμπο ίσα που χώνεται σε φανάρι, μπροστά από τα άλλα τουτου. Ταρίφας, αν και βιαστικός τόση ώρα, σταματάει κίτρινο μπουρδελάμαξο του δίπλα σε Ίμπο. Ίμπο ανοίγει παράθυρο «μια ώρα με φλάς είμαι, γιατί δεν με αφήνεις;». Τσαντιρόγυφτος ταρίφας απαντά: «Γιατί σε γράφω στα αρχίδια μου». Ίμπο, κουνάει κεφάλι σκεφτικός. «Θέλεις μήλο;» ρωτάει Ίμπο, τσαντιρόγυφτο ταρίφα. Γαμόσπιτος ξεκωλιάρης ταρίφας δεν απαντάει. Ίμπο αρπάζει μήλο από θέση συνοδηγού και πετάει σε μάπα ταρίφα. Φανάρι πράσινο. Ίμπο γκαζώνει. Παίρνει δρόμο. Ταρίφας έχει πελάτες μέσα πρέπει να συνεχίσει ευθεία. Ταρίφας έφαγε μήλο μου. Πουτάνας γιός.

18 κουτουράδες:

Sousou Delatroba said...

Αγαπητέ Ίμπο,

Αφού σας συγχαρώ για το νέο σας τρομοκρατικό χτύπημα να σας υπενθυμίσω να έχετε μαζί σας στη θέση του συνοδηγού κάτι βαρύτερο ενδεχομένως, πιχί ένα κουνουπίδι.

Ένα μήλο την ημέρα τον ταρίφα κάμει πέρα,
Σουσού

mujahedin said...

Πέτα ένα κουνουπίδι, στον ταρίφα το αρχίδι...

YO!Reeka's said...

χα χα χα χα χα

tink said...

αγαπητέ Σάββα,

θα αναφωνούσα με μεγάλη χαρά ΑΞΙΟΣ!! ΑΞΙΟΣ!! αλλά επειδή αυτό το λέγανε στον γνωστό σε όλους Γκουζγκούνη, θα παρεξηγηθώ και δεν το θέλω. Μπατ αι εμ πραουντ οφ γιου μαι φρεντ.

την επόμενη φορά να πετάξεις μολότοφ

Τινκ.

veloz said...

na ti i prwti simbouli gia otan parw diplwma kai amaksi(leptomereies): ena kafasi mila gia synodigo!

Anonymous said...

Σωστός. Τελεία και παύλα.

Bitch Girl said...

χαχαχαχαχα ταρίφα νά ένα μήλο :)

Anonymous said...

Στο επόμενο επεισόδιο βάλτον να του πετάξει καθαρισμένο avocado τυλιγμενο με χαρτοπετσέτα(κουκούτσι optional).Το έχω γευτεί προσωπικά και δε λέει καθόλου.

mujahedin said...

Να συμπληρώσω εδώ ότι το σωστότερο όπλο είναι το γνωστό νεράντζι με ξυραφάκια, το οποίο είναι και αρκετά 90s ως άτιτιουντ, αλλά έχω να βάλω ξυραφάκια στο σπίτι μου από την εποχή διακυβέρνησης Ζολώτα.
Λόλα ένα μήλο

Pastaflora said...

λατρεμένε μπουρλοτιέρη, θα σας συνιστούσα πέραν των μήλων και των λοιπών οπωρολαχανικών, να έχετε πάντα δίπλα σας - έτοιμο προς άμεση εκσφενδόνιση -κάτι σε χρυσό οδηγό ή εγκυκλοπαίδεια δομή.Τα αντικείμενα αυτά και δεν μπαγιατεύουν και κάνουν πολύ ωραίο γκελ στην κουρούπα του αντιπάλου.
νο πασαράν ... αυτά!

mujahedin said...

Αδιαμφισβήτητα μια εγκυκλοπαίδεια θα μπορούσε να ανεβάσει και το γνωστικό επίπεδο του εν λόγω τσαντιρόγυφτου. Για παράδειγμα θα μπορούσε να μου απαντήσει "στους όρχεις μου" ή ακόμα καλύτερα, θα ήταν σε θέση να μου εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους οι σκύλοι έχουν μαύρη μύτη.

Anonymous said...

Μεγαλειώδης απορία...Γιατί οι σκύλοι έχουν μαύρη μύτη?Ξέρει κανείς?

mujahedin said...

Φυσικά και ξέρουμε φίλε πούλ-πούλ! Πρόσφατες μελέτες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η μύτη των σκύλων είναι μαύρη για να τους προστατεύει από τον καρκίνο του δέρματος! Σκέψου μονάχα ότι αυτό είναι το μοναδικό ακάλυπτο από τρίχωμα σημείο του σώματος τους! Καταπληκτικό δεν είναι; (γνώση ισάξια με το "γιατί τα μπαρμπούνια είναι κόκκινα"...)

tzonakos said...

Τζονάκος ωρα 2.10.
Εχει σκάσει απο ζέστη.
Τζονάκος αγοράζει απο περιφτερά ενα μπουκαλάκι κρύο νερό στην τιμή ευκαιρίας των 50 λεπτών.
Τζονάκος πίνει... ααααχχχχχ...
Ταρίφας πλησιάζει περίφτερο.
Καταβάει τζάμι, ρωτάει περιφτερά :
Κανέλλα και ζάχαρη έχεις ;
Τζονάκος πνίγεται ( τι τη θέλει τη κανέλλα ο λαλάκας ; )
ΟΧΙ λέει ο περιφτεράς, μόνο ζαχαρίτσες.
Ταρίφας ρωτάει επιβάτη : " Το τρώτε χωρίς κανέλλα ; Κερνάω ! "

Τζονάκος αναρωτήθηκε ποιό ;

mujahedin said...

Τζονάκος καλά έκανε και αναρωτήθηκε! Ιμπραήμ, μεγάλος μαθηματικός έβγαλε και τύπο:ζάχαρη+κανέλα+???=φαγώσιμο
(λύνουμε την εξίσωση ως προς ??? και έχουμε : ???= φαγώσιμο-ζάχαρη-κανέλα. χμμμμ..... i think I'll need some help here)

BeBe said...

χαχαχαχαχαχαχα.

Dr.Φλάντζας said...

Αγαπητέ Τρομοκρατα Μουτζαχεντίν:
Μην σπαταλείστε είς φρεσκα φρούτα. Την επομένη φροντήσθε τα πυρομαχικά σας να έχουν τουλάχιστον κε απο εναν σκώλικα εντός τους, δια την περιπτωσι που ο γαμόσπιτος απεφασίση να το δαγγώσει.

Στον ερωτα κε στον πόλεμο όλα επιτρέπονται,
Dr.Φλάντζας

tsioubiou said...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Γαματο!!!!