Saturday, June 23, 2007

Psychotron

Σάββατο 23 Ιουνίου. Κάτι λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα το θερμόμετρο βαράει κόκκινο. 39, 40... Ψηλή θερμοκρασία ακόμα και για πυρετό. Ένας ψηλόλιγνος μουστακαλής τυπάκος, όντας πιστός στις συνήθειες του, αρνείται να βγει από το σπίτι του ή έστω να ανοίξει τα παντζούρια, ακόμα και όταν ο ήλιος έχει πλέον πέσει. Κάποιοι τον παίρνουν τηλέφωνο. "Τι θα γίνει ρε μαλάκα; Θα πάμε για κανένα μπάνιο; " Αρνείται πεισματικά: "Θα βγούμε το βράδυ για καμιά μπύρα. Τι τις θες τώρα τις παραλίες; Κόσμος. Κίνηση στο δρόμο. Γάμησε το." Φτιάχνει φραπέ με μπόλικο γάλα και αράζει μπροστά στο πι-σι του. Ακούει megadeth. καπνίζει σαν πουτάνα στο κρατητήριο. Αναρωτιέται. ¨Παλιότερα υπήρχαν περισσότεροι κοντινοί στο δόγμα μου. Τι συνέβη; Αυτοί χαλάρωσαν ή εγώ έγινα περισσότερο δογματικός από ποτέ;¨ Με παίρνει τηλέφωνο να μου εκφράσει την απορία του. Με πετυχαίνει ξάπλα σε μια παραλία την ώρα που τραβούσα μια γουλιά από την μπύρα μου και κοιτούσα τον κώλο της μπροστινής μου. Θέτει το ερώτημα του και δεν έχω τι να του απαντήσω. "Τι να σου πω ρε Ντούντ. Ίσως απλά να βαριέσαι και που ζεις. Ίσως να φταίνε οι Megadeth. Μην νομίζεις πάντως, και εγώ παραλία για πρακτικούς λόγους κατέβηκα. Ζέστη. Καύσων. Κώλοι. Γιου νόου.¨ Με άκουσε σιωπηλός, με ευχαρίστησε και συνέχισε την ημέρα του. Υποθέτω ότι συνέχισε να ακούει Megadeth. Θα έφτιαξε έναν-δυο φραπέδες ακόμα. Θα απέφυγε να ανοίξει τα παντζούρια του. Ίσως να κανόνισε και μια έξοδο για το βράδυ, ίσως και όχι. Εγώ πάντως συνέχισα να πίνω την μπύρα μου και να κοιτάω κώλους. Τι να πω για έναν άνθρωπο πού έχει για πίνακα στο υπνοδωμάτιο του, τον Frank Zappa να χέζει και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που αντικρίζει κάθε πρωί όταν ξυπνάει;Έχει παραγίνει δογματικός..

15 κουτουράδες:

Stefanos said...

Και εγώ δικός σου είμαι. Δεν πήγα για μπάνιο, αν και η θάλασσα είναι σε απόσταση περπατήματος.
Κάθομαι μέσα, ακούω Anathema, πίνω μπυρίτσα, καπνίζω σα διάολος και βαριέμαι που ζω. Το βράδυ όμως θα βγώ..

mujahedin said...

Anathema ακούς; Πανάθεμα!
Αν είσαι εντός αττικής ψάξε ψηλό ρεμπεσκέ στις 45 μοίρες. Έλα να μπυριαστούμε.

tzonakos said...

Eγω πήγα παραλία χτές για καφέ μ ενα φίλο.
Δεν κάναμε μπανάκι επειδή ειχε είσοδο 7 ευρω και να να τα βάλουνε στο λωκό τους οι κλέφτες.
Ωραία ηταν όμως, πέρναγε κόσμος απο το τραπέζι μπροστά και είχαμε το θέαμά μας οσο να ναι.
Εντάξει, αν κάθεσαι μόνιμα μέσα την ημέρα για να βγαίνεις τα βράδια, δεν ειναι καλό.
Νομίζω οτι και τα δύο πρέπει να κάνουμε, οχι απαραίτητα την ίδια μέρα. Προτιμώ το φώς της μέρας και βραδινή έξοδο 2-3 φορές τη βδομάδα.

mujahedin said...

Έλα ρε Τζονάκο. Τι είναι 7 Ευρά για να κάνεις μπάνιο; Μην είσαι κορόιδο. Έπρεπε να τα δώσεις!
Όσον αφορά την έξοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα συμφωνήσω μαζί σου. Πρέπει να μας βλέπει ο ήλιος για να μπορούμε να φωτοσυνθέτουμε.

mujahedin said...

Τελευταίο update: Χθες βγήκα για μπύρες. Κάπου μεταξύ 3ης και 4ης μπύρας εμφανίστηκε στο μπαρίδιο κουκλάρα ξανθιά, συνοδεία μπαγιατεμένου τύπου. Προφανώς τον είχε αγαπήσει για την προσωπικότητα, την εμπειρία και το
ανίκητο πνεύμα του. Σχεδίασα με την παρέα μου πολύ προσεκτικά την δολοφονία του. Μόλις η κοπέλα θα πήγαινε στην τουαλέτα θα του βάζαμε σακούλα σκουπιδιών στο κεφάλι και θα τον απαγάγαμε. Το πράξαμε. Τον πήραμε σηκωτό και τον ρίξαμε στην καρότσα του Ντότζ μου. Έπρεπε να πληρώσει. Τον πήγαμε στην Πεντέλη. Του βάλαμε καυτά παλούκια στο κώλο και... του άρεσε! Ήταν από αυτά τα τρελά αγόρια που αρέσουν στις κοπέλες γιατί τα βρίσκουν χαριτωμένα. Σκεφτήκαμε ότι η μεγαλύτερη τιμωρία του θα ήταν να τον επιστρέψουμε στην γκόμενα του. Όπερ και εγένετο. Κάναμε μια κακή πράξη χθες. Ας μην περιμένουμε δώρο από τον άγιο Βασίλη φέτος.

tink said...

φίλτατε Γιωτόπουλε,

Ας μπυρωινιαστούμε λοιπόν, για το δικό μας καλό αλλά και για το καλό των γύρω. Εγώ απο σήμερα αποφάσισα, παραλία ξανά μόνο τα βράδυα διότι, και να μου το θυμηθείς αυτό, κάτι δεν πάει καλά με τον γαμωήλιο και καίει σαν πούστης.Για να προφυλάξουμε λοιπόν το δέρμα μας και να το χαλάσουμε μόνο με κραιπάλες, μπάνιο μόνο το βραδάκι με συντροφιά το φεγγαράκι (ε?)

Η κωλοκατασκοπεία είναι το χόμπυ σας ναι; Συνηθισμένο μεν, διαχρονικό δε. Κατά βάθος είστε ένας τρομοκράτης σαν όλους τους άλλους. Δατς ναις.
τα σέβη μου.

Τινκ.

Stefanos said...

Με έχει γαμήσει η ζέστη ρε.. Χτες λάσπωσα με 4 τεκίλες!!! Ελεος..
Και είχε και μια καγκουροκατάσταση άλλο πράμα. Έπρεπε να έβλεπες τι γινόταν στο μπαρ με την καλή μπαργουμάνα.. κατάντια..
Οσο για το τι κυκλοφορούσε.. γάμησέ τα. Όταν εγώ πήδαγα το 90% των πελατών και πελατισσών του μπαρ έκανε μπάνιο με μπρατσάκια..
σημερα δε βγαίνω με τίποτα.. θα κάνω κούρα ύπνου για να πάω φρέσκος στη γυναίκα αύριο :)

mujahedin said...

Τίνκι μου καλά τα λες. Ο ήλιος αυτή τη φορά το έχει παρακάνει. Νομίζω ότι ήχησε η 3η σάλπιγγα. Μετανοείστε!
Ίσως αυτός μάλιστα να είναι και ο λόγος που νοιώθω τόσο θυμωμένος τώρα τελευταία (Το περιοδικό Time με κατέταξε στους 100.000 most pisted off motherfuckers in the world.)
Ας μην πω όμως περισσότερα για την ώρα. Πάω να κόψω ξύλα..

mujahedin said...

Estarian μην στεναχωριέσαι αν σε γαμάει η ζέστη. Ξέρω κάποιον που τον έχει γαμήσει η εφορία και είναι σε χειρότερη κατάσταση από εσένα και από εμένα.
Για την κατάντια με την μπαργούμαν που περιέγραψες, θυμήθηκα μια καταπληκτική ιστορία μετά από έναν αγώνα του Ολυμπιακού στη Ριζούπολη, όπου ενώ υπήρχαν 10 καντίνες με βρώμικο, όλος ο κόσμος είχε μαζευτεί έξω από μια συγκεκριμένη καντίνα. Ο λόγος; Η τύπισσα που έφτιαχνε τα σάντουιτς φορούσε ένα μπλουζάκι με βαθύτατο ντεκολτέ το οποίο μέσα στης μάχης τον καπνό είχε φύγει από τη θέση του και οι ρόγες της στέκονταν περήφανες μπροστά στους πεινασμένους πελάτες. Ρισπέκτ. Ήταν μεγάλη βραδιά.
Τέλος, ως φαντάρος που είσαι, μην ξεχάσεις να έχεις γυαλισμένο το όπλο σου για τις επερχόμενες μάχες. +Ο καιρός γαρ εγγύς+

veloz said...

an i fwto einai pragmatiki, mallon oi ellinides xalasane apo tote pou tis thimamai... 'i ta gousta twn ellinwn..
pantws ispania barethika tous kwlous kai ta zizakia! ola eksw ta petane! Kai bour oi antres sto psito!

mujahedin said...

Έλα βρε Veloz. Τι γίνεται βρε παιδί; Λοιπόν για τη φωτό θα συμφωνήσω κατά το ήμισυ. Η αριστερά είναι άκωλη! Παρόλα αυτά σε αυτό το μπλόγκ αγαπάμε τα μικροσκοπικά μπικίνι, εξ ου και δίνουμε έναν πόντο για αυτό στα κορίτσια (πολύ φίλες μου).
Τώρα για το "και βουρ οι άντρες στο ψητό" δεν έχω τι να σου απαντήσω. Δεν έχω πειστεί ότι και οι γυναίκες δεν κάνουν βουρ στο ψητό στα αντίστοιχα για αυτές θέματα.. Έκαστος στο είδος του...

lee said...

Τα ερκοντισιον ναναι καλά, και την εβγαλα σπιτι. Η συναρπαστικη μου εξοδος ηταν στο μπαλκονι για να απλωσω μπουγαδα. Ακουγα Beck.

YO!Reeka's said...

ελα μου ντε

mujahedin said...

Τα τζαπάνια να ναι καλά, αυτοί και η τεχνολογία τους λοιπόν!

Sousou Delatroba said...

Φίλε Ίμπο,

Θα κάμω μία δογματική παρατήρησις στο πόστιόν σας την οποία και δικαιούστε να μην πάρετε στα σοβαρά: Το κορδόνι πάει κορδόνι στας μπουγάδας, στα παπούτσια και στις κωλλίγραμες νέες. Η κομμουνίστρια κορδωμένη πολύ φίλη σας δε μου άρεσε. Κυρίως λόγω μύτης. Καταλαβαίνετε.

Προτιμώ μακράν την άλλη,
Σουσού