Wednesday, August 8, 2007

4 κουτουράδες:

Zaphod said...

Γιατί τόση κακία σε ένα παιδικό μου ήρωα;

Είσαι υπέρ του κομπλεξικού, ρατσιστή και καθαρά ρεπουμπλικάνου Έλμερ :-Ρ

mujahedin said...

Αγαπητέ zaphod, μην ξεχνάμε ότι ο εξυπνάκιας, ξερόλας, κωλόφαρδος και γνωστός κρυφοδεξιός κούνελος, Βαγκς Βάνυ, υπήρξε επί σειρά ετών η αιχμή του δόρατος για τον καπιταλιστικό κολοσσό που ονομάζεται Γουόρνερ! Εξ ου και είχε φτάσει το πλήρωμα του χρόνου για την παραδειγματική του τιμωρία από τον φτωχό και τίμιο βιοπαλαιστή Έλμερ Φάνδ!

Γκόου Έλμερ!!

**Σύντομα θα τιμωρηθεί και ο έτερος αχώνευτος, Κος Ρόουντ Ράνερ.. Μπιπ-Μπιπ!

Sanity Loss Era said...

Φίλτατε mujahedin, ο Ροουντ Ράνερ έχει ήδη τιμωρηθεί! Απορώ πως δεν το ξέρατε! Το Κογιότ το τρώει επιτέλους αλλά δεν του αρέσει η γεύση και το φτύνει... Τελικά όμως η τιμωρία ήταν του Κογιότ που μετά από τόσα χρόνια κυνηγητού έφαγε την παπάρα-παρδόν- ή του Ρόουντ Ράνερ που ήταν άκρως αλαζόνας και τελικά πιάστηκε αλλά δε φαγώθηκε εξαιτίας της χάλιας γεύσης του?

mujahedin said...

Αγαπητή Sanity Loss Era, για την υπόθεση Κογιότ-ρόουντ άσχολ στην οποία και αναφέρεστε έχω στα χέρια μου το βίντεο-ντοκουμέντο από την δολοφονία του πουλερικού, στο οποία μάλιστα το πάντα συμπαθέστατο κογιότ δεν επιδεικνύει την παραμικρή διάθεση να γευματίσει το πτηνό. Επίσης δεν λερώνει τα χέρια του..Απλά τιμωρεί! Τζάστ μπρίλιαντ...Δεσμεύομαι να ανεβάσω το βίντεο-ντοκουμέντο σήμερα το απόγευμα! stay tuned!