Thursday, October 11, 2007

Ο καιρός γαρ εγγύς+ο πλέι μέικερ γαρ Καυκής


Δεν ξέρω αν πιστεύετε στους χρησμούς, υπάρχει όμως εκείνος ο χρησμός που ξεκάθαρα λέει:

"Κοίνος ο λαγέτης, πόθι εφορμεί παρά του αβέβηλου κρυμνού της Κραναάς, κοίνος η να εγκρατώς άρχειν την πολη"

Ο χρησμός απαιτεί, τον Μπιλ Κλίντον στην βουλή!
Κοιτάξτε ανάστημα! Κοιτάξτε παράστημα! Κοιτάξτε λεβεντιά! Κοιτάξτε ανετίλα, ενώ "εφορμεί παρά του αβέβηλου κρυμνού"! Αυτός είναι ο εκλεκτός των θεών! Ας γίνει και ο δικός μας εκλεκτός.. Αυτός είναι ο άνθρωπος που γεννήθηκε για να διαφεντέψει τον τόπο τούτο! Μπορεί!

Σκεφθείτε λογικά.
1ον: Την δουλειά την ξέρει, την έχει ξανακάνει στο παρελθόν, συνεπώς, έχει το 'know how'.
2ον: Ο χρησμός έχει προβλέψει την έλευση του, ενώ είναι και εξαδάκτυλος! Η παλιά ιστορία με την δεσποινίδα Λεβίνσκι, αποδεικνύει την ύπαρξη ενός επιπλέον δακτύλου, μέσα στο σώβρακο του. (Δάκτυλος ρεπουμπλικανών είπαν κάποιοι)
3ον: Παίζει σαξόφωνο! Είναι φιλόμουσος και εκλεπτυσμένος σαν αρχαίος Έλλην ηγέτης, ουχί πολεμοχαρής και βάρβαρος, σαν αυτούς που μας παρουσιάζουν ως πιθανούς ηγέτες κάποιοι άλλοι.

Τι μας απομένει; Να του διδάξουμε την κουλτούρα μας! Να τον πάμε και μια βόλτα από τα μπουζούκια. Να τον ταΐσουμε σουβλάκι. Να τον περάσουμε από το Κολωνάκι αλλά και απ' το Μπουρνάζι. Να τον πάμε γήπεδο. Να τον βάλουμε να οδηγήσει στο κέντρο της πόλης στις 9.00 το πρωί. Να τον στείλουμε για δουλειές στο ΙΚΑ και την εφορία. Να τον στείλουμε σε μια πορεία. Να βάλουμε ζαρντινιέρες να τον δείρουν στην ίδια πορεία. Να κατουρήσει για να σβήσει μια φωτιά. Να ψηφίσει στο συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. , τον εκπληκτικά μοναδικά αληθινό σοσιαλιστή Γεώργιο-ΑΝΔΡΕΑ-Παπανδρέου. Να διεκδικήσει την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και να χαρίσει τα χρέη του ΠΑΟΚ. Να κατεβάσει τραγούδι για την Γιουροβίζιον. Να πάρει ντόπα και ένα χρυσό στους Ολυμπιακούς του Πεκίνο. Να παίξει τσάμικα στο σαξόφωνο, ενώ ταυτόχρονα θα τα χορεύει. Να δακρύσει στη θέα της ελληνικής σημαίας. Να μας ενώσει κάτω από την ομπρέλα της ορθοδοξίας. Να κατακτήσει τον κόσμο! Να γίνουμε κοτζαμπάσηδες και Αμερικάνοι στη θέση των Αμερικάνων!

...Μετά, θα φέρουμε τον Σημίτη να μας ξανακάνει ψωροκώσταινα.

7 κουτουράδες:

DAKIS said...

Και την θέση της Μόνικας όταν ο Μπιλ μπει στο Μαξίμου ποιά θα την πάρει??????

Pastaflora said...

Επίσης να του μονιμοποιήσουμε το αυθαίρετο στο Νέο Βουτζά.
αυτό με το σαξόφωνο που παίζει κλαρίνα πολύ μου άρεσε.
θα τον ψηφίσω!

Πουλ Πουλ said...

@dakis:Σωστο ρε φίλε.Η Καιλή παραείναι κυριλέ γκομενάκι.Ξενογιανακοπούλου άσε,θα του πέσει.Αν έμπαινε η Σαρρή στη βουλή κατι γινόταν.

Να του βγαλουμε και άδεια ΑΜΟ για το αμάξι του.

Anonymous said...

Εγώ πάντως για ΑΕΚτζη τον κόβω!

"Πολύ φίλος μου!"

lee said...

Κατω, τα χερια, απο τον ΠΑΟ!

Βαλτε, χερι, στον Σημιτη!

(Ποτε κατεβαινουμε πορεια?):Ρ

tink said...

Ο/Η Anonymous είπε...
Εγώ πάντως για ΑΕΚτζη τον κόβω!

"Πολύ φίλος μου!"



οι αεκτζήδες είναι τα καλύτερα παιδιά.

...μόνο αυτό έχω να πω.

mujahedin said...

Με ευχαριστεί που γίνατε όλοι σας μια μικρή παρέα και απαντάει ο ένας στον άλλο.. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να σχολιάζω και εγώ τίποτα..