Tuesday, February 26, 2008

Όχι! Δεν συνέλαβαν και εμένα!


Φίλες και φίλοι, η μακρά απουσία μου από το μπλόγκινγκ δεν είναι άσχετη με τα γεγονότα των ημερών. Γνωρίζοντας τα όσα θα ακολουθούσαν την κρίση των ΜΜΕ, την Ζαχοπουλειάδα, τον φόβο του ίντερνετ και των μπλογκς, αποσύρθηκα στο κάστρο μου. Κράτησα κλειστό το πι-σι μου και ασχολήθηκα με την νανοφυσική, εξετάζοντας μικροοργανισμούς -κυρίως παράσιτα- όπως οι ιερές μικρο-αγελάδες Λάκης-Μάκης-Θέμος, ενώ φυσικά ασχολήθηκα και με τον πολυαγαπημένο μας "Κωστάκη", τον καταλληλότερο προς μελέτη παρασιτικό μικροοργανισμό, του οποίου η μορφή θυμίζει τον Κρόνο με τους δακτύλιους του -τις ραδιενεργές ζώνες- που όποιος επιχειρήσει να διασπάσει καταλήγει στο πυρ το εξώτερο, να βράζει μέσα σε καζάνια σαν σούπα μινεστρόνε, με καροτάκια, κρεμμυδάκια και μπόλικα μπαχαρικά..


Πραγματικά, οι εξελίξεις αυτόν τον καιρό είναι τόσες, που δεν προλαβαίνει κανείς να αναφερθεί σε όλες τους. Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις! Αν θέλουμε όμως να καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα, αυτό δεν είναι ούτε ότι οι πολιτικοί μας είναι βρώμικοι σαν χρησιμοποιημένες σερβιέτες. Ούτε ότι οι δημοσιογράφοι-μεγαλοκαρχαρίες είναι αιμοσταγή κτήνη που ξεσκίζουν τις σάρκες του κοσμάκη, ούτε καν ότι ο Πίνι Γκέρσον είναι ένας ουρακοτάγκος με μορφή-ας πούμε- ανθρώπου.. Αν θέλουμε να καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα, θα πρέπει πλέον όλοι μας να παραδεχτούμε ότι οι βλακεία των Ελλήνων ξεπερνά κατά πολύ την αντίστοιχη των αμερικάνων, τους οποίους χλευάζουμε, λες και είμαστε 10 εκατομμύρια μικροί Αριστοτέληδες..

Και δεν ξέρω που οφείλεται η χαζομάρα αυτή των νεοελλήνων. Είναι ντι-εν-έικο το πρόβλημα; Αστοχία υλικού; Είναι ανύπαρκτη παιδεία; Είναι αγιάτρευτη μαλακία; Δεν ξέρω, ούτε θέλω να κάνω τον σοφό... Αυτό όμως που μπορώ να προτείνω είναι να δημιουργηθεί η παγκόσμια μονάδα μέτρησης της βλακείας, και αυτή να ονομάζεται "Ελλήνιο". Για παράδειγμα, να λέμε: "Μεγάλη μαλακία σε δέρνει μάγκα μου! Χτύπησες 1,5 Ελλήνιο στην κλίμακα βλακείας" και πάει λέγοντας..
Μια τέτοια εξέλιξη:

α. Θα εκθειαστεί από τα κανάλια και τον τύπο, καθώς θα πρόκειται για πρωτοφανή πρωτιά του περήφανου έθνους μας! Ανώτερη και από πρωτιά στην Γιουροβίζιον!
β. Θα χαιρετιστεί ως κίνηση από τα κόμματα τις άκρας δεξιάς αλλά και από τις θρησκευτικές αρχές, καθώς ως λέξη, το ελλήνιο, έχει έναν τόνο καθαρεύουσας.
γ. Θα βγάλει τους Έλληνες στους δρόμους. Θα δώσει αφορμή για πανηγύρια που τόσο μας αρέσουν.
δ. Θα αναζωογονήσει τον τουρισμό μας. Όλοι θα θέλουν να μας γνωρίσουν από κοντά. θα είμαστε κάτι σαν ιθαγενείς-πυγμαίοι του δυτικού κόσμου. Άνθρωποι και αξιοθέατα μαζί!
ε. Επιτέλους η φυλή μας θα πάρει την θέση που της αξίζει ανάμεσα στα υπόλοιπα έθνη του πλανήτη! Θα αποκτήσουμε μια εθνική ταυτότητα, που και αντιπροσωπευτική θα είναι αλλά και θα μας δίνει την απαραίτητη εθνική υπερηφάνεια..

Αυτά για την ώρα. Εις το επανιδείν!

**Συγχωρέστε το πρόχειρο της γραφής μου, αλλά ήμουν βιαστικός σαν να με είχε πιάσει κόψιμο. Για το ανύπαρκτο ταλέντο μου και τον ελάχιστο χρόνο μου, έκανα ότι καλύτερο μπορούσα..

Βαθμολόγηση Βλακείας κειμένου: ελλήνιο 0,75

19 κουτουράδες:

lee said...

ΟΛΕ!
Και μετα απο αυτην την εκρηξη ενθουσιασμου, θα επιστρεψω αργοτερα να σχολιασω σοβαρα :)

giorgOulis said...

Καλα μιλάμε η ανάλυση σου με εχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό.Πες τα λιεβεντη μου.+100000000000

Anonymous said...

τρεμω για τη στιγμη που οι κουτοφραγκοι θα καπηλευτουν το ελληνιο μας..

Pastaflora said...

Μπουρλοτιέρη μου, να κατοχυρωθεί άμεσα η πατέντα του Ελληνίου για να μην μας την πάρουν οι θολοκουλτουριαραίοι και οι λοιπές σκοτεινές δυνάμεις.

Giorgos said...

Mujahedin ο Αλλάχ μαζί σας!!!
η μονάδα μέτρησης που αναφέρεις εις το άρθρο σου χρειάζεται και μια συσκευή αναγνώρισης. Αυτή η συσκευή με έχει απασχολίσει χρόνια τώρα. Ίσως η επιστημονική κοινότητα πρέπει να σκύψει πάνω από το συγγεκριμένο πρόβλημα. Τα κέρδη θα είναι πολλαπλά...
Για φαντάσου να καταργηθούν οι υπάρχοντες εξοντοτικοί φόροι και να εφαρμοστεί νέα οικονομική πολιτική πάνω στο φόρο βλακείας. Θα λύθει μια για πάντα το οικονομικό πρόβλημα του τόπου και δεν θα μπορεί να πεί και κανένας τίποτα...

YO!Reeka's said...

το ελλήνιο δεν είναι πιασάρικη ως λέξη
ίσως να δοκιμάζαμε το ψωμιάδι

Πουλ Πουλ said...

Φίλε Μούτζα το ελλήνιο είναι η πιο ολοκληρωμένη και άρτια σκέψη που έχει συνθέσει το ανύπαρκτο(για κοπλιμαν το λέω...)μυαλό σου έως σήμερα.Παραθέτω αντίστοιχα το σουβλακόνιο που μου είχαν προτείνει κάποτε σαν μονάδα μέτρησης της πέινας-λαιμαργίας.

Πουλ Πουλ said...

Υ.Γ.Γιατί δεν δίνεις στο λαό την επίσης πεφωτισμένη σου θεωρία περι καφείνης?

mujahedin said...

Γεια σας φίλοι μου!!!
Περιδιαβαίνοντας είπα να γράψω και κάτι στα όσα σημειώματα μου αφήσατε κάτω από την πόρτα..

@Lee: Που είσαι εσύ πουλάκι μου;

@chivax: Αυτό κάνω. Τα λέω. Και φυσικά, είμαι λιεβέντης. Ευχαριστώ!

@Toni Venieri: Δον Βενιέρι, δυστυχώς αλλά δεν θα είναι η πρώτη φορά που οι "άλλοι", οι "ξένοι", οι "βάρβαροι", θα καπηλευτούν κάτι δικό μας. Για παράδειγμα, την λέξη φιλότιμο, εμείς την δημιουργήσαμε, οι ξένοι την χρησιμοποιούν.

@pastaflora: Αγαπητή μου, μόλις πέρασα από την εισαγγελία για να κατοχυρώσω το κόπιράιτ, αλλά δυστυχώς απεργούσαν... Άλλη φορά. Του χρόνου ίσως..

@Γιώργος Παπαϊωάννου: Αγαπητέ Γεώργιε. Ο Αλλάχ, ομοίως, ας είναι και στο δικό σας πλευρό.
Όσο για την συσκευή που αναφέρεις, έχω λόγους να πιστεύω ότι έχει ήδη ανακαλυφθεί, και έχει να κάνει με το κάπνισμα.. Παρόλα αυτά, καθότι καπνιστής, δεν με συμφέρει να χρησιμοποιήσω κάτι τέτοιο, συνεπώς σκέφτομαι να προσανατολιστούμε σε κάποια άλλη λύση...

@YO!Reeka's: Yo, Yo!Reeka, για να συμβιβάσουμε τις προτάσεις μας, προτείνω να διατηρήσουμε το Ελλήνιο, αλλά να χρησιμοποιήσουμε τον Ψωμιάδη ως σημείο αναφοράς. Θα λέμε δηλαδή ότι όταν τον είδαμε να φοράει στολή Ζορό, χτύπησε 2 "ελλήνια". Αν τον δούμε κάποια στιγμή ντυμένο Σπάιντερμαν να σκαρφαλώνει τον λευκό πύργο, θα έχει χτυπήσει 5 "ελλήνια" και πάει λέγοντας... Με λίγα λόγια, η βαθμολόγηση των καθημερινών μας πράξεων στην μονάδα "ελλήνιο" θα προκύπτει από σύγκριση με την συμπεριφορά του ψωμιάδη, ο οποίος θα είναι η σταθερά στην συνάρτηση μας!

@Πουλ Πουλ: Αν και προσπαθείς να με διαβάλεις και να σπιλώσεις το όνομα μου, θα σου απαντήσω, καθότι ανώτερος άνθρωπος, ή έστω άνθρωπος και σίγουρα όχι πουλερικό, και θα σου υπενθυμίσω κάπου εδώ ότι σε μέτρηση του IQ που έγινε σε διάφορα ζωντανά, η κότα βρέθηκε να φέρει το χαμηλότερο δείκτη νοημοσύνης στο οικοσύστημα μας, αγγίζοντας μετά βίας το 30!
Παρόλα αυτά, 1ον η ανακάλυψη του Σουβλακόνιου+2ον η παλαιότερη αποκάλυψη σου, ότι ο Red Fm, είναι ένα σκοτεινό όπλο των "ποπάδων" για την διάβρωση των Ροκ αξιών, αποδεικνύουν ότι υπάρχει κάποιας μορφής κινητικότητα στα εγκεφαλικά σου κύτταρα, έστω και αν δεν μπορούμε να την παρομοιάσουμε με την αντίστοιχη ενός κύκλοτρου..
*Σχετικά με την θεωρία περί καφεΐνης σε παραπέμπω στο:
masterblasterx.blogspot.com/2006/07/blog-post_27.html

lee said...

Ηθελα να βεβαιωθω οτι θα επεστρεφες για να απαντησεις :)

ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ?!

Γκουχ-γκουχ-καθαρισμα λαιμου-σοβαρη φατσα-παμε: Δεν θεωρω οτι ειμαστε βλακες. Αδιαφοροι, πονηρηδηδες, αλτσχαϊμεροπαθείς και χαζεμένοι το προσυπογράφω...

mujahedin said...

Αγαπητή Lee, θαρρώ πως ψάχνεις για δικαιολογίες σχετικά με την απουσία σου!
Ένιγουεϊ, το σχόλιο σου θα θεωρούσα ότι είναι ένα κοινό αστειάκι, ότι δεν εννοείς αυτά που γράφεις, μα κάτι το σοβαρό ύφος, κάτι το καθάρισμα του λάρυγγος σου, κάτι η εν γένει σοβαρότητα σου, με πείθουν για το εμπεριστατωμένο του σχολίου σου!
Λες λοιπόν να κάνω λάθος στα περί "Ελλήνιου"; :-|

Πουλ Πουλ said...

"2ον η παλαιότερη αποκάλυψη σου, ότι ο Red Fm, είναι ένα σκοτεινό όπλο των "ποπάδων" για την διάβρωση των Ροκ αξιών, αποδεικνύουν ότι υπάρχει κάποιας μορφής κινητικότητα στα εγκεφαλικά σου κύτταρα"

Πραγματικά δεν θυμάμαι πότε το είχα πει αυτό,αλλα μπράβο μου.
Η αμνησία μου αναιρεί ότι γράφεις καθ'οτι επιβεβαιώνει πως λειτουργώ μόνο με τη RAM.H ROM πρέπει να κάηκε από το LSD τη δεκαετία του 60.
Να πρόσθέσω επίσης την σχετικότητα των τεστ IQ καθ'ότι ακράδαντα πιστεύω πως αν το τεστ είχε σχεδιαστεί από κότες θα έπιαναν 30 εσυ και οι όμοιοι σου δίποδοι μεν,ανευ φτερών δε.

mujahedin said...

Αγαπητέ Πουλ-Πουλ, πολύ σωστά ακούγονται τα όσα αναφέρεις, το γεγονός όμως ότι οι κότες ποτέ δεν κατάφεραν να σχεδιάσουν κάτι που να μοιάζει με τεστ νοημοσύνης (γενικότερα ποτέ δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν οτιδήποτε) δεν σε βάζει σε υποψίες;;;

lee said...

Νομιζω πως το Ελληνιο τα περιλαμβανει ολα αυτα μαζι....

Πουλ Πουλ said...

Ο λόγος για την μη ύπαρξη τεστ IQ από κότες αγπητέ μούτζα δεν έχει να κάνει με ικανότητα ή όχι.Απλά τα πουλερικά δεν είναι κομπλεξικά όπως εσείς για να μετρούν IQ,φράγκα,πουλιά κτλ.
Το κυριότερο όμως είναι μια μεγα παρανόηση που έχεις για το άτομο μου.Δεν είμαι κότα κρετίνε(1,5ελήνιο)!Γαλοπούλα είμαι.Δες τη φωτό καλυτερα.

mujahedin said...

Δεν παύεις όμως να είσαι πουλερικό!

Πουλ Πουλ said...

Ναι αλλα έχω χαμηλά λιπαρά...

mujahedin said...

Άσε τα λιπαρά και μίλα μας για το ουρικό οξύ! Σκατόγερα!

Πουλ Πουλ said...

Ασε μας ρε άσε της χοληστερίνης που μιλάς κι από πάνω.