Wednesday, March 26, 2008

Ανέκδοτο!

Όχι, πείτε μου, έχετε δει κάτι ποιο αστείο;

8 κουτουράδες:

lee said...

Εμπνευσμενο λογοτυπο! Αρχαια κολωνα/κολωνατο ποτήρι. Κολώνα/κολωνάτο. Genial!
Μηπως θελεις να μιλησουμε και για ελληνες Djs? Αν και αυτο ειναι δραμα..

Πουλ Πουλ said...

Μου θυμίζει λίγο Young Men Christian Association.Σωστη και η παρατηρηση σου Lee για την αρχαιοτητα του πράγματος.Λες οι αρχαιοι ημων να έπιναν Cosmopolitan?

Pastaflora said...

Μπουρλοτιέρη μου, το εμπνευσμένο αυτό λογότυπο μου θύμισε το ούζο με τις Καρυάτιδες που κυκλοφορεί στα τουρίστικ σοπς της Πλάκας. Συγκλονισμένη από αυτό το αριστούργημα της γραφιστικής, σπεύδω να κάνω πολλαπλές σπονδές στον Χοσέ Κουέρβο. Πίνω για να ξεχνώ τον πόνο, χικ!

sportgay said...

ερώτηση: οι παρκαδοροι και οι πορτιερηδες εχουν τετοια ενωση; Ενωση είπα; Θα τον φάτε την Κυριακή.

mujahedin said...

Φίλες και φίλοι, μου είναι δύσκολο να απαντήσω στα σχόλια σας καθότι ακόμα κρατάω το στομάχι μου από τα γέλια!
Ο συνδικαλισμός σε αυτήν τη χώρα δεν έχει όρια!

Σκέφτομαι πάντως, σχετικά με το σχόλιο του sportgay, πως για να συνδικαλιστούν οι πορτιέρηδες θα πρέπει να εμφανίσουν ως έμβλημα, τον Παρθενώνα με πόρτα (ως αντιστοιχία του συμβόλου των μπαρτέντερς) και αυτό θα αποτελούσε μείζον πρόβλημα για την κυβέρνηση που θα προσπαθούσε να πάρει από το βρετανικό μουσείο, εκτός από τα μάρμαρα και τις πόρτες!
Παράλογο; Δε νομίζω! Σε τελική ανάλυση, όσο πιθανό είναι να πάρουν πίσω τα μάρμαρα είναι να πάρουν και τις -ανύπαρκτες- πόρτες...

Αλήθεια, εμείς ως "μπλόγκερς" έχουμε συνδικαλισμό; Επικουρικό ταμείο; τίποτα; Δηλαδή, μέχρι και τα καλόπαιδα πίσω από το μπαρ έχουν εκπροσώπηση και "φωνή" και εμείς τίποτα;; Ανυπεράσπιστοι στο έλεος του Μπιλ Γκέιτς είμαστε;

lee said...

Πουλ πουλ, οι αρχαιοι μαλλον επιναν καλυτερα πραγματα! :)

Antala Naya said...

Για τον Muja hedin...
Είμαι ενεργό μέλος αυτής της ένωσης τα τελευταία χρόνια και δεν θα διαφωνήσω μαζί σας ότι το σήμα (που δεν το έφτιαξα εγώ αλλά θα μάθω ποιός το έκανε και με ποιά λογική)θέλει αλλαγή. Αυτό που θα ήθελα να πω γιατί υπάρχει σίγουρα κάποια παρεξήγηση είναι ότι η ένωση μπάρμαν δεν έχει σχέση με συνδικαλισμό. Χαρακτηρίζεται ως ένωση κάποιων ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα (καφενείο για πολλούς) και σε καμία περίπτωση δεν έχει συνδικαλιστική αρμοδιότητα που κάποιοι θα ήθελαν. Δεν έχουμε κομματόσκυλα, καρεκλοκενταύρους, και παπάρες. Κάνουμε την δουλειά μας και προσπαθούμε να μάθουμε όλους τους barman να κάνουν καλή μαργαρίτα για να την απολαμβάνεται όλοι εσείς που μας δίνετε τα ωραία λεφτάκια σας.
Με εκτίμηση στους bloger από έναν barmanobloger.

mujahedin said...

Αγαπητέ moosis,
πρώτα από όλα σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου. Πάντα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον να ακούγεται η γνώμη κάποιου σχετικού με το υπό συζήτηση θέμα, από ότι πχ η δική μου (που μπορώ να φτιάξω μέχρι ένα τζιν-τόνικ)

Πάνω σε αυτά, ελπίζω να μην σου φάνηκε ειρωνικό το ποστ, αφού οι αρχικές μου διαθέσεις ήταν ξεκάθαρα χιουμοριστικές.

Σε ευχαριστώ και πάλι για το διευκρινιστικό σου κόμεντ λοιπόν, αλλά και για την καλή σου διάθεση απέναντι στο αρχικό πόστ. Θα χαρούμε να περάσεις ξανά από τα μέρη μας.

τα σέβη μου!