Monday, March 31, 2008

Αλήτη Σεγκούρα, ΦΥΓΕ!

Πρώτα από όλα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην ΑΕΚ για την σπουδαία νίκη της στο χθεσινό ντέρμπι..

Δεύτερον, να υπογραμμίσω ότι δεν είδα το παιχνίδι, καθότι είχα φάει ένα μοσχάρι ολόκληρο νωρίτερα και κοιμόμουν από τις 6 ως τις 10 το απόγευμα. Είδα όμως τα γκολ και το τρίτο του Λυμπερόπουλου ήταν καλύτερο και από εκείνο που είχε πετύχει κάποτε ο Σιρ Μπόμπι Τσάρλτον σε έναν αγώνα της Μάντσεστερ με την Ίπσουιτς. Ψαρώσατε; Ωραία! Αυτό ήθελα! Πάμε στο δια ταύτα τώρα, που δεν είναι άλλο από το δριμύτατο κατηγορητήριο στον κατά φαντασία προπονητή Κο Σεγκούρα!
Κε Σεγκούρα ντροπή σας! Τόσα πτυχία έχετε και δεν μπορείτε να κατεβάσετε μια ομάδα αξιοπρεπώς σε ένα ντέρμπι; Ο Μεγάλος μας πρόεδρος, αυτός που μόνο με τον Σαντιάγκο Μπερναμπέου μπορεί να συγκριθεί, ο άνθρωπος με τα 30 ονόματα και τα 40 πρόσωπα, ο κοσμαγάπητος, ο σοφός, ο δίκαιος, ο προνοητικός, ο Τίμιος, ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΑΛΗΣ, σας προτίμησε αντί του Λίπι, που παρακαλούσε να φορέσει τα παπούτσια αυτού του αναίσχυντου, του ανίκανου να νικήσει την Τσέλσι, του (ας γελάσω) Sir Taki, και εσείς κύριε Σεγκούρα δεν μπορείτε να κάνετε ούτε ένα μαγικό; Ούτε ένα τοσοδούλι μαγικό για τον καλό μας πρόεδρο; Μια αφορμή για να σηκώσει περήφανα το μεσαίο του δάχτυλο στο πρόσωπο του σκατόγερα-Ριβάλντο και να του βροντοφωνάξει: “Κατσίφλωρα Ριβάλντο, όταν εγώ κλοτσούσα κουκουνάρια στη Δρέσδη και ταυτόχρονα πυροβολούσα κατασκόπους της CIA, εσύ, αν είχες γεννηθεί, έτρωγες χώμα στο Περναμπούκο και έκανες τα σκατά σου παξιμάδι! Τι να μας πεις και εσύ για την μπαλίτσα, ξεδοντιάρη, άπλυτε;»
Αυτά ήθελε να πει ο παναγιότατος, ανίκανε Σεγκούρα, και εσύ του τα κατέστρεψες όλα! Του χάλασες τα πάντα.. Του βρόμισες την ψυχή με ποταπά αισθήματα, για αυτό, αν είσαι παλικάρι και φοράς παντελόνια, φύγε τώρα! Μπες στην πρώτη πτήση για Βαρκελώνη, αγόρασε και 2 τσολιαδάκια απ τ’ αεροδρόμιο, για να θυμάσαι την Ελλάδα, και φύγε! Φύγε τόσο μακριά που να μην ακούσουμε ξανά για εσένα που ντρόπιασες, όχι τον Ολυμπιακό, γιατί ο Ολυμπιακός δεν είναι τίποτα, αλλά έναν μεγάλο και σπουδαίο άνθρωπο! Τον Μεγάλο μας πρόεδρο!

Και εσείς μεγαλειότατε, αν ο σιχαμερός Σεγκούρα δεν δείξει αξιοπρέπεια και δεν αναλάβει τις εύθηνες του, μην δείξετε και πάλι την μεγαλοψυχία σας! Αυτήν έτσι και αλλιώς την γνωρίζουμε! Δείξτε για μια φορά το πρόσωπο του στυγνού επαγγελματία. Παραμερίστε, Ω Μεγαλειότατε, για λίγο τα αισθήματα σας και μην δείξετε οίκτο. Διαολοστείλτε τον Σεγκούρα! Κλοτσήστε τον με ορμή στον πισινό! Βάλτε τον στην πτήση και αφήστε τον να πληρώσει μόνος του τα έξοδα! Αυτό θα τον πονέσει, γιατί εκτός των άλλων, τα καθάρματα οι Καταλανοί είναι γνωστοί τσιγκούνηδες (είναι και μητρογαμιάδες ως γνωστών)
Μετά θα ξημερώσει μια καλύτερη μέρα.. Θα προσληφθεί ο «Μαγκούρα», γνωστός προπονητής «εγνωσμένης αξίας και ευρωπαϊκού κύρους». Ο μέγας γνώστης του ποδοσφαίρου και καθόλου λαμόγιο της ποδοσφαιρικής πιάτσας, Ίλια Ίβιτς, θα τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση γιατί επιτέλους οι παιχταράδες μας θα έχουν έναν σοβαρό καθοδηγητή. Έναν αληθινό στρατηλάτη για τις δύσκολες μάχες που έρχονται. Έναν άνθρωπο που θα τους κάνει να ρίχνουν 3 στην Τσέλσι και 4 στην Ρεάλ, όπως ακριβώς ταιριάζει και στο μέγεθος του προέδρου, που περήφανος πλέον θα μπορεί να κάνει αστειάκια στον Αμπράμοβιτς, τον παλιό του φίλο από την εποχή του ψυχρού πολέμου…
Θα χαρεί και ο πάντοτε μετρημένος στα λόγια του μπαρμπά-Σάββας και ίσως τότε να κάνει και καμιά δήλωση, για πρώτη φορά μετά από τότε που έδωσε όρκο σιωπής για την αδικία που είχε πλήξει κάποτε τον Μεγάλο πρόεδρο και τον Νίκο Αλέφαντο -τον έλληνα Ερνστ Χάπελ- μέσα από την σφυρίχτρα του κατάπτυστου Δούρου, που ποτέ δεν βγήκε στο τηλέφωνο να ζητήσει συγγνώμη!

Μα πάνω απ’ όλα θα χαρείτε εσείς, σπουδαίε μας πρόεδρε, τρισμέγιστε, κοσμαγάπητε, πολύλατρεμένε και χίλιοτραγουδισμένε πρόεδρε μας! Και αν ο Μαγκούρα δεν τα πάει τόσο καλά όπως αξίζει στην ομάδα σας, τον πούλο και αυτός! Δώστε θέση στον Λιαγκούρα, τον γνωστό προπονητή «εγνωσμένης αξίας και ευρωπαϊκού κύρους» και μετά στον Αγκούρα, στον Πατσαβούρα, στον Τζόνι Βαβούρα, μέχρις ότου κάποια μέρα να βρεθεί επιτέλους ο άνθρωπος που να κολλήσει με το μεγαλείο σας, ακόμα περισσότερο και από αυτόν, τον μέγα Αλέφαντο, και τότε το μεγαλείο σας θα είναι τέτοιο που θα βάλουμε στην θέση του δαφνοστεφανωμένου το δικό σας πρόσωπο! ΑΜΗΝ!

6 κουτουράδες:

tink said...

ευχαριστούμε φίλε μουτζα!;p

lee said...

loool! Mην ανησυχεις ομως, θα το παρετε το πρωτάθλημα, απλως ειπαν να το θριλεριάσουν λίγο φετος για να μην φαινεται ποσο στημενα ειναι ολα.

Μια βάζελος.
(ποιον προπονητη εχουμε τωρα εμεις??
Εχασα επεισοδια..)

giorgOulis said...

Mπραβο ρε μεγάλε.Επιτέλους όλη η αλήθεια γραμμένη απο εναν γαύρο.Πολυ καλο,ελπίζω να μην το δει ο πρόεδρος γιατι δεν θα σου επιτρέψει ξανα είσοδο εκει κάτω...αλλα θα σου ξαναμιλήσει ο ξεδοντιάρης ο Ριμπο που εχει να το κάνει απο τοτε που τσακωθήκατε γιατι έφυγε απο το λιμάνι...φιλάκια.

mujahedin said...

Ο πρόεδρος μας αγαπάει όλους! Είναι ένας μικρός θεούλης! Ένα Τοτέμ! Μια άγια μορφή που θέλει το καλό όλων μας!
Ας προσευχηθούμε τώρα όλοι μαζί, να δηλητηριαστούν τα νερά των Ρώσων απόψε!

Anonymous said...

ηρεμα αυτονομιστη! με τον σεγκουρα εισαι σε σεγουρα χερια!

Κατα τ 'αλλα ξερεις που βρισκετε ο θεος της μπαλας Τακαρος φυσσας?

http://runvyntrarun.wordpress.com/

Anonymous said...

τεεεεσεεεερααααααα!!!!