Friday, April 11, 2008

Συναντήσεις κορυφής

#5 Όταν ο MC Hammer συνάντησε τον Holyfield

Υποθέτω πως είναι από αυτές τις γνωριμίες που προέκυψαν γιατί ο ένας πάντοτε θαύμαζε τον άλλο.. Ο Ένας έκανε προπόνηση υπό τον ήχο του "U Can't touch this" και ο άλλος προσεύχονταν για νίκη του μποξέρ.. Ο μισός τίτλος ανήκει στον Hammer και ο Holyfield, δίκαιος άνθρωπος γαρ, δεν αρνείται να τον μοιραστεί μαζί του! Η χαρά στο πρόσωπο του Hammer, θυμίζει δυσκοίλιο που έκανε-επιτέλους- κακάκια, μετά από 15 μέρες ξηρασίας..
#4 Όταν ο Hulk Hoggan γνώρισε τον έρωτα

..Και τι έρωτας, αγνός και... πληθωρικός, από εκείνους που απαντούν στο ερώτημα: "ποιαν να διαλέξω".
-Μα φυσικά, αυτήν με τα μεγαλύτερα βυζιά...
Ο έρωτας όμως δεν έφερε μόνο ευτυχία στον Hulk, αλλά και προβλήματα, γιατί μια κόρη πάντα είναι πρόβλημα για τον πατέρα της, ιδίως αν είναι καλό ξέκωλο και όλοι θέλουν να την φυστικώσουν.. Ο Hulk όμως δεν μάσησε.. Παρατηρήστε την ακόλουθη φωτογραφία. Παρατηρήστε και την χειρονομία του σε συνδυασμό με το λοξό χαμόγελο: "Άγγιξε την κόρη μου και θα στον κόψω καριόλη" λέει προς κάθε κατεύθυνση ο παλιός ήρωας του "κατς", και δεν γνωρίζω πολλούς που θα ήθελαν να μάθουν αν όντως το εννοεί ή αν αστειεύεται. Εμένα πάντως δεν μου μοιάζει για τύπος που αστειεύεται, ούτε για τύπος που βλέπει Μάπετ Σόου και δακρύζει από τα γέλια...


#3 Όταν ο Vanilla γνώρισε κάποιον σπουδαίο...

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο κύριος στη μέση ονομάζεται Ron Jeremy. Επρόκειτο για σπουδαίο πρώην πορνοστάρ (ελληνικής καταγωγής παρακαλώ, και να σημειωθεί αυτό), και νυν παραγωγό ταινιών πορνό... Θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους ανθρώπους του χώρου και φυσικά τον σεβόμαστε απεριόριστα για αυτό..
Ο Vanilla από την άλλη δεν ξέρω πως βρέθηκε εκεί.. Μάλλον θα παρακάλεσε πολύ. Ίσως να έβαλε και τα κλάματα. Πάντως μοιάζει πολύ ευτυχισμένος. Επιτέλους γνώρισε κάποιον αληθινά σπουδαίο!
#2 Όταν ο Άστον Κούτσερ και η Ντέμι (Χα)Μουρ έκαναν χειρονομία στον Ρασίντ!

Εδώ ότι και να πει κανείς είναι περιττό! Τα 2 φλωράκια, Άστον και Ντέμι, έχουν κάτσει στις θεσούλες τους και την "λένε" στον Γουάλας, ένα κτήνος ύψους 212 εκατοστών και 120 κιλών..
Ο Ρασίντ απλά κοιτάζει με απορία τα δυο γλυκά γατάκια.. Τι άλλο να κάνει;; Ίσως μια ροχάλα να βοηθούσε, αλλά μάλλον τσιγκουνεύτηκε το σάλιο και δεν τους την έχωσε.. Κρίμα!
Αν ήταν ο Μπεν Γουάλας στη θέση του, μπορεί να τους είχε χώσει και καμιά δάγκα στην καρωτίδα, ο Ρασίντ όμως είναι ευαίσθητο παιδί...

#1. Όταν η Πάρις έκανε την μαλακία και στάθηκε δίπλα στην Τζίνα!

Πάρις, άκου, εκτός από σαύρα είσαι και τούβλο! Που ακούστηκε, να το παίζεις γκόμενα και να στέκεσαι δίπλα στο Τζινάκι.. Εκτός του ότι είναι ντροπή, γιατί μας χαλάς το τοπίο, είναι και υποτιμητικό για εσένα, δεν το καταλαβαίνεις;
Επίσης, υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι η πλούσια κληρονόμος είναι ωραία γκόμενα; Νομίζω ότι οι περισσότεροι γουστάρουν την Πάρις γιατί "το παίζει" πουτάνα! Ε λοιπόν, και πάλι μαλακία έκανε, διαφορετικά, πως να εξηγήσω το ότι στάθηκε δίπλα στην απόλυτη πορνοστάρ, την παγκόσμια ιέρεια του πορνό;
Συμπέρασμα: Είναι απλά ηλίθια. Το καταλαβαίνει κανείς και από το χαμόγελο της. Δεν αντιλαμβάνεται τον εξευτελισμό. Αντιθέτως, δείχνει να το απολαμβάνει!
Κοιτάξτε και την απορία στο βλέμμα της Τζίνα "Τι σκατά γυρεύει αυτή η μαλάκω δίπλα μου;"Προς αποζημίωση όλως σας, η ακόλουθη φωτογραφία αποτελεί μια συνάντηση πραγματικά σπουδαίων ανθρώπων: Κρίσταλ Στίλ, Ρον Τζέρεμι, Τζίνα Τζέιμσον...3 κουτουράδες:

Lee said...

Τζίνα ή Τζένα την λένε?
E τι αλλο να σχολίαζα?! ;)

mujahedin said...

Να σου πω την αλήθεια, δεν είμαι και σίγουρος! "Jenna" γράφεται στα εγγλέζικα. Από εκεί και πέρα ο καθένας ας το προφέρει όπως προτιμά! Η Τζίνα (ή Τζένα) μας αγαπάει όλους και δεν θα κρατούσε ποτέ κακία!

Anonymous said...

Kolara!

"Polu filos mou"?