Friday, September 12, 2008

Τι θα προκύψει από τα πειράματα του CERN;

Με κομμένη την ανάσα, ολόκληρη η ανθρωπότητα παρακολουθεί τις τελευταίες ημέρες την εκκίνηση των πειραμάτων του CERN. Ένα πείραμα για το οποίο όλοι μιλούν μα ελάχιστοι γνωρίζουν τι ακριβώς αφορά..

Σήμερα, επιχειρώ να βουτήξω στα άδυτα της Γενεύης. Εκεί όπου χτυπάει η καρδιά και κρίνεται το μέλλον της ανθρωπότητας, και σας παρουσιάζω τα 5 επικρατέστερα σενάρια, σχετικά με το ενδεχόμενο επακόλουθο των πειραμάτων..

1. Εξωγήινοι αστρομαχητές θα περάσουν στον κόσμο μας μέσα από μια σκουληκότρυπα και θα επιτεθούν στην ανθρωπότητα.
Θα πεθάνουμε όλοι μας, εκτός από τον Λιακόπουλο που θα καταφέρει να τους πουλήσει βιβλία και έτσι να καταστρέψει την μητρική πλακέτα του εγκεφάλου τους. Εν συνεχεία θα κατακτήσει μόνος του την Πόλη και θα αναρτήσει την Ελληνική σημαία στην Αγιά Σοφιά.

2. Η σύγκρουση των σωματιδίων τσικι-τσικι με ένα ζευγάρι κάλτσες θα προκαλέσει την δημιουργία του θανάσιμου ρακούν με τα 3 μάτια, που όλες οι προφητείες αναφέρουν. Στην συνέχεια το Ρακούν θα διασταυρωθεί με τον Ζαγοράκη και θα γεννηθεί ο αντίχριστος. Μετά θα πάρουμε την Πόλη.

3. Τα πειράματα δεν θα δώσουν κανένα αποτέλεσμα. Θα καταργηθούν όλοι οι γνωστοί νόμοι της φυσικής, ακόμα και ο νόμος της βαρύτητας, με αποτέλεσμα να πέσουν οι πλανήτες. Οι επιστήμονες θα καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι οι κεραυνοί προκαλούνται από τον Δια και τα κύματα στην θάλασσα από τον Ποσειδώνα. Θα πάρουμε την Πόλη.

4. Τα πειράματα θα προκαλέσουν μια μορφή αστρικού νέφους που θα κατακλύσει τον πλανήτη, επηρεάζοντας το μυαλό όλων μας.
Κατόπιν τούτου, ο Γούντι Άλλεν θα δημιουργήσει μια πραγματικά ξεκαρδιστική ταινία, με πρωταγωνιστή τον Άλεκ Μπόλντουιν και την Βάνα Μπάρμπα.
Οι υπόλοιποι θα κλειστούμε σε ψυχιατρικές κλινικές, εκτός από τον Λιακόπουλο, που θα κατακτήσει μόνος του την Πόλη και θα λειτουργήσει τις πρώτες ευχαριστίες στην Αγιά Σοφιά.

5. Κατόπιν της σύγκρουσης ενός κρουασάν σοκολάτας με ραδιοκύματα ηχητικών φλωρονίων από το τελευταίο cd του Χατζηγιάννη, θα ανακαλυφθεί το χαμένο αριστερό πόδι του Λουκά Βύντρα ως το βασικότερο στοιχείο που απαρτίζει την φύση. Ο παίχτης θα απαιτήσει το πόδι του πίσω και θα κερδίσει την δίκη στο CAS. Αυτή η ενέργεια του αθλητή, σύμφωνα με τις προφητείες, θα κάνει την έβδομη σάλπιγγα να σαλπίσει και το σώμα του Λουκά Βύντρα θα φιλοξενήσει τη ψυχή του Αντίχρηστου.
Ένα σμήνος Ναχρμπέν θα επιτεθεί στον πλανήτη και θα πεθάνουμε όλοι μας.. Και ο Λιακόπουλος… Δεν θα πάρουμε ποτέ την Πόλη.

ΥΓ. Θα με τιμήσετε αν λάβετε μέρος και στην σχετική ψηφοφορία..
Ευχαριστώ πολύ!

6 κουτουράδες:

Πουλ Πουλ said...

to mono pou tha ginei einai na sygkroystoyn polla mpozonia mazi kai na dhmiourghsoun ta aytopollaplasiazomena gonzonia.O planhths tha gemisei apo Gonzo(gnwsth muppet figoura) oi opoioi tha paroun pisw thn polh alla den tha mas thn dwsoun gia na kanoun spasimo ston Liakopoulo.
To aristero podi toy vyntra tha metatrapei se mayrh trypa pou tha roufaei tous antipalous amyntikous.

Assurance said...

Βρισκω τα σεναρια 1,2 και 5 πολυ δυνατά (αν και δεν εχω καταφερει να βρω ακομα στοιχεια περι της ύπαρξης των Ναρχρμπεν, και ειδικά στη πρώιμη μορφή τους, δηλ. οταν τα αποκαλούσαμε Νορχρμπέν ΣΤ', στη πορεία εξελιχθηκαν σε παπαγάλους/φύλακες).

Αν και συμφωνώ με την όλη φιλοσοφία της αναζήτησης σου και είμαι υποστηρικτής (έμπρακτα)των πειραμάτων του CERN, δεν δύναμαι να πώ περισσότερα. Ίσως, μιά μέρα απο κοντά στο φιλικό.

Πουλ Πουλ said...

@john the kimura pastas: anoixe to blog sou gia sxolia re troba

Pastaflora said...

αγαπητέ μπουρλοτιέρη, πέρνα μια βόλτα σήμερα από το ιστοκομμωτήριο για να δεις μια φωτογραφία ντοκουμέντο από τα χαϊρα των CERNιστών.

lee said...

Εσυ φταις που διακοπηκαν τα πειραματα.
Δολιοφθορά κυριες & κύριοι!!!

doctor said...

Ο Βύντρα είναι ο αντίχριστος τελικά, είμαι πεπεισμένος (αναφέρομαι στην ψηφοφορία του οικοδεσπότη!).

doc