Thursday, November 19, 2009

Slayer, αυτοί οι γνωστοί φίλοι...


Δεν ξέρω αν σας έχει συμβεί να ακούτε μουσική και να ηρεμείτε. Nα χαλαρώνετε. Nα ταξιδεύετε

E λοιπόν, με τους Slayer δεν συμβαίνει αυτό ...
Κάθε φορά που ακούω Slayer, νοιώθω να γεννιέται μέσα μου η σκοτεινή επιθυμία να στραγγαλίσω μικρά-χαριτωμένα γατάκια και να πιω αίμα από τον πίδακα που θα έχει δημιουργηθεί. Μια φορά ταξίδευα μόνος μου σε ένα πλοίο βράδυ, ακούγοντας το raining blood. Φανταζόμουν ότι βρίσκομαι στο πλοίο που με πάει στον άλλο κόσμο και έχει αρχίσει να βρέχει αίμα ..

Οι slayer έχουν κάτι το σκοτεινό και πρωτόγονα απόκοσμο στην μουσική τους. Σαν ένας αρχαίος δαίμονας να σέρνει το κουφάρι του πάνω μας, αφήνοντας ίχνη από αίμα. Αν γινόταν μια καταστροφή στον πλανήτη μας και το μόνο απομεινάρι του πολιτισμού μας ήταν ένα cd των Slayer, πχ, "το god hates us all", όταν κάποτε εξωγήινοι θα το έβρισκαν και θα κατάφερναν να το ακούσουν, θα υπέθεταν ότι το είδος που κάποτε έζησε σε αυτόν τον πλανήτη ζούσε μέσα στο μίσος, το ψέμα, τους πολέμους, τη μισαλλοδοξία, την οργή.. Κάτι το οποίο εδώ που τα λέμε είναι αρκετά αντιπροσωπευτικό για το ανθρώπινο είδος. Όπως και η μουσική των Slayer. Κουβαλάει το αρχαίο DNA του ανθρώπου. το ζώο που είναι έτοιμο να σκοτώσει για να εξασφαλίσει την επιβίωση του. Τον κανίβαλο που τρώει τη σάρκα των δικών του. Τον αληθινό άνθρωπο. Το μασκαρεμένο κτήνος, που φοράει κοστούμι και γραβάτα και ζει για να πιει το αίμα του διπλανού του.

3 κουτουράδες:

Πουλ Πουλ said...

Αυτοι δεν ειναι σατανιστες 666?Να μην τους ακους!Θα σου αφανιστει το πεος αν συνεχισεις,όλοι το λένε!!!

Assurance said...

πωπω φίλε, όπως το είπες. Οι τύποι είναι σκοτεινοί, κακοί, είναι σκέτη καταστροφή.

Anonymous said...

Στους χαλεπους καιρους για την μουσικη που ζουμε,μονο το χεβυ μεταλ εχει πλεον κατι να πει.Ακους καποια cd και γουσταρεις!Και συνηθως απο ωριμες μπαντες.

Βαλε φιλε το cd στην τοστιερα,και σε λιγο θα ακουσεις αποκρυφα διαβολικα μηνυματα!!