Thursday, February 11, 2010

Η φλογερή επικαιρότης

Η ιδιάζουσα κατάσταση των ημερών μας, μου δημιουργεί ουκ ολίγους προβληματισμούς

Φερ' ειπείν, είναι δυνατόν η Ελένη να χώρισε με το Λάτσιο; Ντροπής πράγματα! Το έθνος απαιτεί επανασύνδεση τώρα! Δεν γκρεμίζονται έτσι εύκολα οι θρύλοι!

Αμ το άλλο; Που έπιασε η Δήμητρα τον Μικρούτσικο να καβαλάει μια θαυμάστρια, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι;
Τι περίμενε η κοπελιά δηλαδή; Αντρέας είναι αυτός! Ποθητό αρσενικό! Οι γυναίκες σφάζονται στα πόδια του ομορφάντρα, συν του ότι ο τύπος έχει βίτσιο με το συγκεκριμένο θέμα, αφού παραδοσιακά πηδάει τις γκόμενες μέσα στο σπίτι που ζει με τη γυναίκα του!
Βρε μπαγάσα, δώσε 40 ευρώ να πας σε ένα καλό γαμηστράδικο, που τα δίνεις μετά για διατροφές!

Μην ξεχάσουμε βέβαια να αναφερθούμε στο απαράδεκτο πρόστιμο του ΕΣΡ στην Πετρούλα! Δηλαδή, αν η γυναίκα ενός τύπου από το ΕΣΡ του μαγειρεύει φορώντας στρινγκ, της ρίχνει πρόστιμο; Υποκριτές!
Απλά, συνέβη το εξής:
Είναι ένας μπάρμπας από το ΕΣΡ κολλημένος στην οθόνη της τιβι του και περιμένει να σκύψει στα τέσσερα η Πετρούλα για να δει το chocolate starfish της. Εκείνη τη στιγμή μπαίνει μέσα η γυναίκα του κρατώντας την παντόφλα ανά χείρας.
Η κουκίδα από το λέιζερ της παντόφλας τον σημαδεύει κατευθείαν στο δόξα πατρί! Πρέπει να βρει κάτι καλό να πει.. Μια καλή δικαιολογία!
-ΕΕΕΕ... Αίσχος!!!! Το είχες δει αυτό το πράγμα στην τηλεόραση;;; Ντροπή και όνειδος! Αύριο και όλας θα το αναφέρω στο συμβούλιο και θα την τιμωρήσουμε την πρόστυχια!

Κάπως έτσι, και με το φόβο της παντόφλας, το θέμα έφτασε στο ΕΣΡ και το μοναδικό κανάλι που κρατάει ακόμα ψηλά τον δείκτη της ψυχαγωγίας στις μέρες μας, έφαγε μια καμπάνα σαν αυτή που είχε φάει ένας δόκιμος, όταν ήμουν φαντάρος, γιατί είχε βαρέσει προσοχή σε ταξίαρχο με παντόφλα και σώβρακο!

Με αυτά και με αυτά, η ζωή στον τόπο μας συνεχίζεται και με προβληματίζει τα μάλα, που οι ειδήσεις των ημερών μας είναι η Ελένη, ο Μικρούτσικος, η Πετρούλα και φυσικά οι μετανάστες, που φταίνε για όλα τα προηγούμενα.. Δηλαδή, για το χωρισμό της Ελένης, τα γαμήσια του Μικρούτσικου και τα στρινγκ της Πετρούλας.

Όλα αυτά απασχολούν μια νέα σχολή ελλήνων που συνδυάζουν το κουτσομπολιό, τον εθνικισμό, και τον πουριτανισμό.. Αν για παράδειγμα, η Μενεγάκη είχε χωρίσει γιατί έκανε σεξ και ερωτεύτηκε έναν τύπο που της καθάριζε τα τζάμια στα φανάρια, θα είχε γίνει εθνικό το θέμα! Φανταστείτε! Ο Τζαμαλ, πακιστανός λαθρομετανάστης, κλέβει την "εθνική σύζυγο και μητέρα" από τον άντρα και την οικογένεια της, αυτός παίρνει ελληνική υπηκοότητα και η Ελένη ασπάζεται το Κοράνι και κυκλοφορεί με μπουργκα για την υπόλοιπη ζωή της, κάνοντας καριέρα στο Αλ Τζαζίρα!
Πωπω ντροπή! Ξεφτίλα!

...Ωραία θα ταν....

Βασικά, κρίμα που η Ελένη, ως παραδοσιακή γυναίκα, πάντα είχε έφεση σε άντρες με ισχυρό κοινωνικό και οικονομικό στάτους, και έτσι το σενάριο μου δεν στάθηκε ικανό να πραγματοποιηθεί!
Η Ελένη, είχε για μια φορά στη ζωή της την ευκαιρία να κάνει κάτι πραγματικά γαμάτο και ανατρεπτικό. Να αφήσει το στίγμα της!
Αντ' αυτού, η επανάσταση της περιορίστηκε στο να πραγματοποιήσει έναν ακόμα χωρισμό της show biz, και να τα φτιάξει με κάποιον ανάλογο του προηγουμένου, απλά πιο νέο. Η επανάσταση της θα πρέπει να περιοριστεί από εδώ και στο εξής στο μήκος των ταγιερ της!

2 κουτουράδες:

Anonymous said...

Koιτα,βασικα παλι οι μεταναστες φθαινε,γιατι το νεο αμορε της ελενιτσας ειναι μουσουλμανος.Ντροπη!!Αισχος!!Για αυτο η χωρα και το εθνος διαλυεται...

Πουλ Πουλ said...

φαντασου ομως αντι για καριερα στο Al Jazeera έπλενε τζαμια αυτοκινητων στα φαναρια με ασπρο κοντομανικο μπλουζακι.....