Thursday, March 18, 2010

Its a bushy!!!



Holly Molly, ο μικρός Μπάτερς μόλις έχασε την αθωότητα του! 

Έτσι είναι αυτά τα πράγματα, κάντε την γνωριμία ενός αγοριού με το μουνί και αυτομάτως έχει ενηλικιωθεί! 
Δεν μπορεί πλέον να διασκεδάζει απλά παίζοντας με τα αυτοκινητάκια του! Ο κόσμος του έχει αλλάξει για πάντα! 

Η παιδική ηλικία για τα αγοράκια σταματά μόλις καταλαβαίνουμε ότι το τσουτσούνι μας δεν το έχουμε μόνο για να κατουράμε.. Και όχι μόνο αυτό, αλλά καταλαβαίνουμε και που πρέπει να μπει! Yes! That’s right! Into the bushy! 

Αυτό το τελευταίο δεν ισχύει έτσι ακριβώς για τα κοριτσάκια, που παρά τον αστικό μύθο περί ταχύτερης ωρίμανσης από τα αγόρια, στην πραγματικότητα βάζουν το τσουτσούνι στο μυαλό τους συνήθως αφότου αρχίσει να αιμορραγεί το πράμα τους! Μέχρι τότε είναι ευτυχισμένες βλέποντας την μικρή τσούλα κάντι-κάντι να φλερτάρει και ως εκεί. Αν ρωτούσες μια συμμαθήτρια σου που λάτρευε την κάντι-κάντι, να σου πει, τι κάνει ο μαλλιάς τύπος στην Κάντι όταν την πηγαίνει στο στάβλο, θα σου έλεγε πως λογικά της λέει ποιήματα και την ζητάει σε γάμο! 

Έτσι είχαν τα πράγματα τότε που ήμασταν παιδιά, αλλά η παγκόσμια γυναικεία συνομωσία ήθελε να μας πείσει ότι τα κορίτσια, ήταν ωριμότερα και ήξεραν καλύτερα τα πράγματα, εξ ου και για αυτές ένα κλείσιμο στο στάβλο δεν σημαίνει κουτούπωμα και σεξ με τα στάχυα να σου γαργαλάνε τα αρχίδια, αλλά ποίηση και προτάσεις γάμου! 

Ευτυχώς, με τα χρόνια εν μέρει το ξεπέρασαν, και ενώ μπορεί να εξακολουθούν να λένε «πάμε στο στάβλο να μου απαγγείλεις ποιήματα», στην πραγματικότητα εννοούν αυτό που όλοι έχουμε στο μυαλό μας, αντρες, γυναίκες και δεν ντρεπόμαστε για αυτό… 

Τώρα, το τι ακριβώς ήθελε να πετύχει εκείνη η συνομωσία που παρουσίαζε ωριμότερες τις Ρουβίτσες από εμάς που ακούγαμε Slayer, ποτέ δεν το κατάλαβα. Υποθέτω πως το πλάνο ήταν απλά από μικροί να συνηθίσουμε στην ιδέα ότι το κυρίως πιάτο για να σερβίρεται, θα πρέπει να έχουν γίνει όλες οι κατάλληλες προετοιμασίες, σε διαφορετική περίπτωση, έχει νηστεία!

3 κουτουράδες:

Πουλ Πουλ said...

Ετσι φίλε.Από μικρός πρέπει να μαθαίνεις την έννοια της δέσμευσης.

Assurance said...

Ρουβίτσες...χμ...και μένα ρε φίλε με κοροϊδεύανε που προτιμούσα τους Body Count απο το μουνί.χμ...αρπαχτή...

Anonymous said...

Ετσι ειναι φιλε,ειδικα εκει που λες οτι πρεπει να γινει η καταλληλη προετοιμασια για το ''φαι''!Οι γυναικες μας θελουν υποχειρια,και αν δεν εισαι...θα πρεπει τούλαχιστον να υποδυεσαι το ρολο σου καλα,αλλιως τιποτα...