Wednesday, April 6, 2011

Η κατάλληλη μουσική για πήδημα

Θέλετε να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για πήδημα με την/τον αγαπημένη/ο σας; Η ακόλουθη λίστα είναι αυτό που σας χρειάζεται. Πατήστε το "πλέι" και ακολουθήστε τις οδηγίες:

*Σιστερς οφ Μέρσι -Για κίνκι διαθέσεις. Ξεθάψτε τα δερμάτινα και τα μαστίγια. Φορέστε όλα σας τα πίρσινγκ. Μαύρα ρούχα. Μαύρα εσώρουχα. Τα μαύρα σας περικάρπια με τα καρφιά. Επιπλέον, για τα κοριτσάκια προτείνεται μακιγιάζ σε νταρκάδικους τόνους (μοβ και μαύρο για την περίσταση). Επιδοθείτε σε βίαιο σεξ με άφθονο ξύλο και ευρηματικά μπινελίκια.

*Μάσιβ Ατακ -Για αισθησιακές και φευγάτες καταστάσεις. Ανάψτε κεράκια, αλειφθείτε με λάδι και εφαρμόστε κάθε γνωστή τεχνική ταντρικού σεξ. Αν έχετε πιει και κανένα τσιγάρο προηγουμένως θα απογειωθείτε πλήρως. Ανεξάρτητα από το ποιοι στα αλήθεια είστε, στο μυαλό σας θα βλέπετε τον Μπραντ Πιτ να πηδάει την Μόνικα Μπελούτσι.

*Τζέιμς Μπράουν -Για πορνό και φάνκι καταστάσεις. Για να μπείτε στο πετσί των πορνοστάρ των 70s και 80s. Υποδυθείτε την Traci Lords και τον Rocco Siffredi. Κορίτσια, βγάλτε τον δονητή από το συρτάρι του κομοδίνου και χρησιμοποιήστε τον επιτέλους φανερά και χωρίς τύψεις. Επιπλέον μην αρνηθείτε πρωκτικό και κατάποση στο τέλος, γιατί θα καταστρέψετε όλη την ατμόσφαιρα.
Για επιπλέον ποικιλία, καλέστε και παρέα.

*Μπάρι Γουάιτ -Κύριοι, αυτό είναι για εσάς. Φορέστε το καλό σας λευκό μπουρνούζι και κάντε εντύπωση στην παρτενέρ σας εμφανιζόμενος μέσα από υδρατμούς, κρατώντας το πούρο σας και έχοντας γεμίσει τον τόπο κεράκια. Εάν υπάρχει και ένα τζάκι να σιγόκαιει, ακόμα καλύτερα. Κάντε της ένα αισθησιακό μασάζ και πείτε της γλυκόλογα. Μετά, αλλάξτε της τα φώτα-πάντα όμως με το τακτ που αρμόζει σε έναν κύριο-.

*Τσάμικα/Καλαματιανά -Αν ζητάτε κάτι το παραδοσιακό, κάτι που να μυρίζει βαρβατίλα ανακατεμένη με θυμάρι, τότε αυτό είναι το σάουντρακ που σας ταιριάζει. Μπείτε σε ρόλους βουκολικούς και χαμένους στη λήθη του χρόνου. Απειλείστε την ότι θα την αρμέξετε σαν γελάδα. Ότι θα την κουτουπώσετε δίπλα από την γούρνα. Φροντίστε να έχετε φάει φέτα προηγουμένως και να μην έχετε πλύνει τα δόντια σας. Ρίχτε την στο πάτωμα και ακινητοποιήστε την με την γκλίτσα. Κάντε την να βελάξει σαν γίδα!

Υ.Γ. Δεν κατάφερα να δώσω αρίθμηση στις 5 υποψηφιότητες. Είναι όλες εξαιρετικές και προτείνονται για διαφορετικές διαθέσεις.

3 κουτουράδες:

Assurance said...

Εγώ ακούω τσαμικα ή το ska sou sou.

Στα τσάμικα ειδικά να πούμε οτι παλιά οι χορευτές ηδονίζονταν όταν το χορεύανε σε βαθμό που αλληλοσκοτώνονταν.

aphtha said...

Θελω ενδυματολογικη προσεγγιση για το τελευταιο, πεθανααα!

mujahedin said...

@john kimura pastas:
Eίναι γνωστό επίσης ότι και η Λαίδη bathory ήταν οπαδός των τσάμικων και η ηδονή που της προκαλούσε ο χορός ενός τσάμικου, ήταν και η γενεσιουργός αιτία των απεχθέστατων εγκλημάτων της...

@aptha:Θέλετε ενδυματολογική προσέγγιση, για τον εραστή να υποθέσω;;;
τι άλλο πέραν της παραδοσιακής φουστανέλας φυσικά...
ένας αγνός βουκολικός τσολιάς, όταν γαμεί, γαμεί παραδοσιακά!!!
(απλά αντί για τσαρούχια, φοράει Nike air με αεροσολα και πράσινο φωσφoριζέ σήμα της Nike)