Thursday, May 19, 2011

Ντου και ξύλο και πούτσα και καράτε και....

Τις τελευταίες μέρες σύσσωμη η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα της υπόθεση του Δομινικου Στρος-Καν

Την στρίμωξε ή όχι την τύπισσα;
Του την στήσανε ή όχι οι αμερικάνοι;
Αληθεύει ότι έκανε δεσμό στη φυλακή με πουερτορικανό βαποράκι από το Μπρονξ;
Αληθεύει ότι ο Γιωργάκης Παπανδρέου σκέφτηκε για λίγο να κόψει τις φλέβες του, αλλά μετά θυμήθηκε ότι έχει ακόμα την Μπιρμπίλη και το μετάνιωσε;

Φίλοι μου μην κουράζεστε
Αν ο Γαμι-Στρος-Καν ήταν βιαστής θα είχε ήδη βιάσει δημοσίως την Πετρούλα που του κουνούσε τα παραφουσκωμένα βυζγιά της, στη μέση της πλατείας συντάγματος και θα είχε πνίξει και καμιά ντουζίνα δεκοχτούρες με τα σπέρματα του.

Ή μήπως δεν τα κουνούσε σε αυτόν τα βυζγιά η Πετρούλα?
Δεν έχει σημασία.. Όλοι οι τροϊκανοί τα ίδια σκατά είναι
Έχω μπερδευτεί με όλους αυτούς τους κουστουμαρισμένους τύπους και μαζί μου έχει μπερδευτεί και το πανελλήνιο
ακόμα και η γυναίκα που καθαρίζει τα γραφεία του ΔΝΤ να εμφανιστεί μπροστά μας, θα την λιντσάρουμε σε χρόνο dt

Οι έλληνες έχουμε βρει τον εχθρό μας αυτή τη στιγμή και του δίνουμε και καταλαβαίνει
Φιλική συμβουλή πάντως.
Οι εχθροί δεν είναι πάντα αυτοί που νομίζουμε.... 
Για παράδειγμα, αν ακούσετε άνθρωπο να επιμένει και να σκούζει οτι η ελλάδα για να σωθεί θα πρέπει να επιστρέψει στην δραχμή, σας παρακαλώ να τον πλακώσετε στις κλοτσιές και όταν πάει να ξαναμιλήσει, ξαναπλακώστε τον και ρίχτε του χλέπα μέσα στο στόμα..

το εννοώ..

Αυτή τη στιγμή επιστροφή της Ελλάδας στην δραχμή θέλουν μόνο όσοι είναι σχεδόν κατεστραμμένοι με την τρέχουσα κατάσταση, έχουν χρήματα μόνο σε τράπεζες του εξωτερικού και περιμένουν αλλαγή νομίσματος για να φέρουν τα παραδάκια τους πίσω με διπλάσια αξία από την τωρινή, για να κάνουν ξανά τους καμπόσους..

Κλασικό παράδειγμα καλοθελητή, ο χρεοκοπημένος εκδότης, που αντί να κοιτάξει πως θα πληρώσει τους ανθρώπους στους οποίους χρωστάει, κοιτάζει -και καλά- να σώσει τη χώρα... 

Βρε Ουστ!!!

If we go down, we will take you with us, bitches!!!  

Δεν θα ξεκωλιάσετε τις καταθεσούλες μας για να βγείτε πάλι εσείς από πάνω..
Γουστάρω να σας βλέπω να μην έχετε φράγκο και μοναδική επιλογή σας να είναι ο επαναπατρισμός κεφαλαίου ή να πάρετε το πούλο από τη χώρα.
Ουστ!
Αρχίδια!

Υπάρχουν βέβαια και άλλοι που το θέλουν αυτό από απλή αφέλεια (ή Μπιρμπιλισμό)

Έχετε δει καθόλου τις γκιόσες στον ΑΝΤ1 που αυτοπροσδιορίζονται σαν "νοικοκυρές της Αθήνας";
Υπάρχει καταρχάς μια που περιφέρει το ξυλαγκουρέ κορμί της και το όνομα "Τζο". Την είδα τις προάλλες να φοράει κολαν παραλλαγής και δεκάποντη γόβα..
Κανονική Κυρα-κατίνα.  
Αυτές οι τύπισες λοιπόν, αν καταλάβαιναν το θέμα της συζήτησης μας, πιθανών να συμφωνούσαν με μια ενδεχόμενη επιστροφή της χώρας στη Δραχμή.
Διότι αν είσαι χομπίστας-ψωλοβρόντης σε ολόκληρη τη ζωή σου, δεν νομίζω να σε απασχολεί ποιο θα είναι το νόμισμα που θα ξοδεύεις..

Πόσο θα ήθελα πάντως να επιστρέφαμε σε καμιά δραχμή και ξαφνικά να γινόταν και τίποτα εκτός σχεδίου, να μπουρδέλευε η χώρα εντελώς, και όλοι εκείνοι οι πονηροί να εγκλωβίζονταν εντός των συνόρων και χωρίς φράγκο στη τσέπη.
Μιλάμε ότι θα έπαιζα μαλακία διαβάζοντας την Αυριανή.
Αν υπήρχε βέβαια εφημερίδα, Αυριανή, σημερινή ή χθεσινή..

Αυτά για σήμερα

Την επόμενη φορά θα αναλύσουμε γιατί είναι μαλακία η ιστορία που μας διδάσκουν στο σχολείο, γιατί επίσης θα έπρεπε να μας διδάσκουν το Linux και την φιλοσοφία του και γιατί οι φασίστες γράφουν πάντα κεφαλαία και ανορθόγραφα.

3 κουτουράδες:

Πουλ Πουλ said...

Πες τα γαμω την μπουτανα μου ρε μουτζα!Πες τα τα γαμημενα!Γιατι κει εγω δεν τα λεω και δεν με ακουνε!

Anonymous said...

nice free content!
ωραία δωρεάν περιεχόμενο!

Anonymous said...

A specialist supplier is able to do clearance regarding back garden earth and also eradicating crap from your garden sheds liberating an individual from your problem regarding organic and natural crap. louis vuitton replica Following your crap continues to be accumulated from the removing staff, it really is taken up a niche site in which they are going to change it directly into compost. A very important thing concerning appropriate environmentally friendly crap clearance will be in which no expense the planet earth. dior outlet Hence by using specialist back garden spend clearance companies it is possible to make certain satisfactory trying to recycle of one's organic and natural crap. replica burberry handbags Since market sectors globally are usually more and more concerned with the particular influence of these producing techniques around the surroundings gucci outlet and so are continually buying a lot more green creation techniques, homes may also be having the obligation regarding keeping any clear and also healthful surroundings simply by ensuring that their particular garbage will be maintained appropriately. dior outlet Spend supervision in the home is very important not merely due to dependence on any clear surroundings, but in addition as a result of in which of your health with the household.