Wednesday, April 23, 2008

Μπα (χαλο)

Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα ολοκλήρωσης και οργάνωσης των σκέψεων μου.

Έχω μια καλή ιδέα για ένα ποστ. Ξεκινάω να το κουτσογράφω. Στην πορεία το κάνω μπάχαλο και σταματάω. Αργότερα, κάνω μια δεύτερη προσπάθεια να το συμμαζέψω. Ξαναγίνεται μπάχαλο. Πατάω οριστικό ντιλίτ και το στέλνω στην κόλαση για πάντα.

Για παράδειγμα, ήθελα να γράψω πόσο παπάρα θεωρώ τον Λαζόπουλο και πόσο βλάκες είναι το κοινό του. Είχα ξεκινήσει και μια σύγκριση με τον Πανούση. Το εγχείρημα, έμεινε στη μέση.. Έκρινα πως θα μιλούσα για τα αυτονόητα.

Μετά, προσπάθησα να πάρω συνέντευξη από τον γιωργάκη Παπανδρέου, στο ΚΑΤ όπου και νοσηλεύεται. Ήθελα να τον ρωτήσω από κοντά, πως τα κατάφερε και κόντεψε να σκοτωθεί, και μετά να του έδινα δώρο ένα ζευγάρι βοηθητικές ρόδες.. Και αυτό το εγχείρημα έμεινε στη μέση. Δεν μου επέτρεψε η ασφάλεια του να περάσω.

Εγχείρημα τρίτο: Προσπάθησα να μπω στο μυαλό του Ριβάλντο και να περιγράψω την εκεί κατάσταση. Τα κατάφερα και μπήκα (username:Rivaldo-password:money)
Δεν βρήκα όμως τίποτα άλλο εκτός από το απόλυτο κενό και ξαναβγήκα. Την επόμενη φορά θα μπω στο μυαλό κάποιου που δεν θα είναι εντελώς στόκος!

Άλλο: Προσπάθησα να ανεβάσω ένα ποστ της προκοπής και τα έκανα μαντάρα και πάλι... γαδσ%&^ΑΣΔΙΟΦΣ΅)ΦΘ()ΞΙΩΣ_ΞΟΠΑΣΘ)_΅ΕΞΠπξοδγ-

1 κουτουράδες:

Anonymous said...

ΦΙΛΕ, ΓΡΑΦΕ ΕΣΥ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝ΄ΚΑΙ ΡΟΓΕΣ.