Monday, May 26, 2008

Ρομάντζο


Μεσημέρι:

Ένας τύπος κοιτάζει νευρικά συνέχεια το ρολόι του, ενώ δυο κοπέλες με ταμπελάκια στο πέτο, στέκονται δίπλα του συζητώντας για τον προϊστάμενο τους. Στην ουρά προστίθεται και ένας κοντόχοντρος ιδρωμένος κύριος που σκουπίζει τον ιδρώτα του με ένα χαρτομάντιλο. Σαν ξένοι που είναι, κανείς δεν ανταλλάσσει ματιά με κάποιον άλλο. Κάνουν τη δουλειά τους, και σαν ξένοι φεύγουν και πάλι..

Ο χόντρος κύριος αγοράζει ένα μπουκαλάκι νερό από το πιο κοντινό περίπτερο.

Οι κοπέλες φιλιούνται σταυρωτά και χωρίζονται. Η μία παίρνει λεωφορείο. Η άλλη ταξί.

Ο τύπος, περπατάει προς το σπίτι του. Που και που ρίχνει και μια ακόμα κλεφτή ματιά στο ρολόι του. Άγχος ή απλά αμηχανία; ; Άγνωστο.. Πριν μπει στην πολυκατοικία, ελέγχει βιαστικά το χώρο γύρω του.

Η κοπέλα που πήρε ταξί, παίρνει τηλέφωνο τον γκόμενο. Τα λένε για λίγο και κανονίζουν να βρεθούν το βράδυ.

Η κοπέλα που πήρε το λεωφορείο, έχει ακουμπήσει το κεφάλι στο παράθυρο και λαγοκοιμάται. Μια λακκούβα γίνεται η αιτία να σηκώσει το κεφάλι της. Κανένα πρόβλημα. Συνεχίζει τον ύπνο της.

Ο χοντρός κύριος κοιτάζει γυναικεία εσώρουχα σε μια βιτρίνα και εν τέλει, αποφασίζει να μπει.

Η κοπέλα στο λεωφορείο, έχει εκνευριστεί από τις λακκούβες και παίζει με το κινητό της. Διαβάζει τα μηνύματα ενός παλιού γκόμενου.

Η κοπέλα στο ταξί, έχει φτάσει σπίτι της και μπαίνει για ένα ντους.

Ο τύπος με το ρολόι έχει επίσης μπει στο σπίτι του. Έχει ανοίξει τον υπολογιστή. Ακούει μουσική και τρώει ένα παγωτό.. Έχει βγάλει πλέον το ρολόι του.

Η κοπέλα στο λεωφορείο σκέφτεται να στείλει μήνυμα στον παλιό γκόμενο. Το γράφει μέχρι τη μέση και μετά το διαγράφει. Ξανακάνει το ίδιο, δυο-τρεις φορές. Την τέταρτη το γράφει ολόκληρο και ετοιμάζεται να πατήσει "sent". Το σκέφτεται μια τελευταία φορά.

Ο χόντρος κύριος αγοράζει ένα σετ γυναικεία εσώρουχα και ζητάει να του τα βάλουν σε συσκευασία δώρου. Πληρώνει και αποχωρεί.

Η κοπέλα βγαίνει από το ντους, φοράει ένα διάφανο κοντό σέξι εσώρουχο και κάθεται στον καναπέ. Μετά από λίγο, χτυπάει το κουδούνι. Σηκώνεται και ανοίγει. Ένας σαραντάρης τύπος μπαίνει στο διαμέρισμα και τη φιλάει. Τα ρούχα και των δυο σύντομα βρίσκονται στο πάτωμα.

Η κοπέλα στο λεωφορείο πατάει "send" και ψελλίζει: "δε γαμιέται;"

Ο τύπος με το ρολόι, έχει ξαπλώσει στον καναπέ του και έχει ανάψει ένα τρίφυλλο. Ο χρόνος κυλάει αργά τώρα...

Η κοπέλα στο διαμέρισμα και ο σαραντάρης τύπος έχουν κάνει έρωτα και έχουν ανάψει τσιγάρο. Ο τύπος ανοίγει το κινητό του και εκείνο χτυπάει. Μήνυμα. Το διαβάζει στα γρήγορα και το διαγράφει. "Η Μαρία ήταν πάλι.. Δουλεύατε μαζί σήμερα νομίζω". Η κοπέλα χαμογελάει ενώ στέλνει μήνυμα στον γκόμενο της.

Η Μαρία στο λεωφορείο κοιτάζει το κινητό της με αγωνία και περιμένει απάντηση.

Ο κοντόχοντρος κύριος έχει παρκάρει το αυτοκίνητο του σε ένα πάρκιγνκ. Μια κοκκινομάλλα στρουμπουλή πιτσιρίκα μπαίνει στο αυτοκίνητο και του δίνει ένα πεταχτό φιλί. Της δίνει το δώρο της. Εκείνη του ξεκουμπώνει το παντελόνι και σκύβει.

Η Μαρία έχει φτάσει σπίτι της και εξακολουθεί να περιμένει μήνυμα.. Τίποτα. Ανοίγει την τηλεόραση και χαζεύει άκεφα. Εξακολουθεί να ρίχνει κλεφτές ματιές στο κινητό της.

Η φίλη της, έχει μείνει πλέον μόνη της και έχει ξαπλώσει να ξεκουραστεί. Το βράδυ θα έχει και συνέχεια, με τον γκόμενο αυτή τη φορά.

Ο τύπος με το μπάφο έχει κλάσει μέντες και έχει γλαρώσει. Η πόρτα ανοίγει και ξεπροβάλει μια κοκκινομάλλα στρουμπουλή πιτσιρίκα. Κρατάει μια σακούλα πολυκαταστήματος στο χέρι. "Που ήσουν μωρή μαλάκω; Τώρα σχόλασες ή πάλι πίπωνες τον παππούλη;". "Χέσε μας ρε Τζίμι και σβήσε το μπάφο. Σε κανά μισάωρο γυρίζει η μαμά.."

Η Μαρία παίρνει μήνυμα στο κινητό της. Το διαβάζει. Δεν είναι από αυτόν που περιμένει. Είναι από μια συμφοιτήτρια. "Το βράδυ θα πάμε μπουζούκια με κάτι μεγάλους. Είναι φραγκάτοι και γλυκούληδες. Πέρνα αν θες. Καλά θα είναι".

Ο Χοντρός κύριος έχει αφήσει το αμάξι του και έχει μπει στα γραφεία της εταιρίας του. Ο συνέταιρος του, του προτείνει να ακολουθήσει το βράδυ στα μπουζούκια "Έχω κανονίσει με κάτι φοιτήτριες! Είναι καλά τσιμπούκια. Έλα"

Ο μαστουρωμένος τύπος σηκώνει το κινητό του και καλεί έναν φίλο: "Μαλάκα, έχω πάρει κορυφαίο σταφ. Να περάσω το βράδυ απ' το σπίτι να την πιούμε;". Προσωρινή παύση από την άλλη άκρη της γραμμής "Δε ξέρω ρε μαλάκα. Έχω κανονίσει με εκείνη την καινούρια γκόμενα. Τι να της κάνω; Αφού γουστάρει κοκό; Να πω όχι;". "Εντάξει ρε παπάρα, θα το πιω μόνος μου τότε..". "Καλά. Θα ακυρώσω μαζί της. Πέρνα κατά τις 9.00. Θα παίξουμε και PRO".

Το χτύπημα το κινητού ξυπνάει την κοιμώμενη γκόμενα. "Τι; Δε θα μπορέσεις; Έλα ρε μωρό και ήθελα να σε δω.." Κλείνει το τηλέφωνο και σχηματίζει τώρα τον αριθμό του σαραντάρη τύπου. Καλεί: "Έλα.. Θες να περάσεις ξανά το βράδυ; Ο δικός μου, μου ακύρωσε. Είμαι φρί. Δε σε χόρτασα πριν.".. "..." "Έλα, θα βρεις μια δικαιολογία για την γυναίκα σου.. Άντε. Σε περιμένω"..

Βράδυ:

Ο τύπος με το σταφ στη τσέπη, οδηγεί τη μηχανή του και κατευθύνεται στο σπίτι του φιλαράκου του. Θα την πιουν μέχρι να πέσουν κάτω σήμερα. Η γκόμενα του φίλου του, υποδέχεται τον προϊστάμενο της και πηδιέται μαζί του. Ο κοντόχοντρος κύριος χαμουρεύεται με την Μαρία σε ένα τραπέζι μπουζουξίδικου. Κάτι θύμιζαν ο ένας στον άλλο, αλλά δεν είναι σίγουροι τι ακριβώς.. . Ο τύπος με το στάφ προηγείται 7-5 σε νίκες στο PRO. Έχουν και δυο ισοπαλίες.

6 κουτουράδες:

lee said...

Του Αγίου Πουτσου ανήμερα εγιναν ολα αυτα? ;Ρ

Sanity Loss Era said...

Ενα κρεβατι ειναι ο κοσμος τελικα.

Άβατον said...

Τσίου...

giorgOulis said...

Τι λες τωρα ρε παιδάκι μου.Τι μικρός που ειναι ο κόσμος τελικά!!!!

A.BU.D. said...

KATW OI PRODOTES KAI O TYRANOS DR FLANTZAS! H TZATZOYFIA EINAI BUCLERIANH!

mujahedin said...

Όλα αυτά συνέβησαν του αγίου πούτσου ανήμερα, σε ένα μεγάλο κρεβάτι του μικρού μας κόσμου...

Ο Φλάντας εξακολουθεί και είναι μυθικό/θρυλικό πρόσωπο!

Όβερ!