Tuesday, July 28, 2009

περιττώματα πιθήκου κολλημένα στον τοίχο

Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από περιττώματα πιθήκου κολλημένα στον τοίχο...
Είναι κάτι που βρωμάει άσχημα και φαίνεται άσχημο..
Είναι κάτι που βιάζει τις αισθήσεις και προκαλεί εγκεφαλική διάρροια
Είναι αυτό που και μόνο που στο περιγράφουν. Και μόνο που κλείνεις τα μάτια και το φαντάζεσαι. Εκείνο αρχίζει και αποκτά υπόσταση. Και οσμή. Και σιγά σιγά αρχίζεις να νιώθεις την πιθηκοσκατίλα να πλημμυρίζει τα ρουθούνια σου. Οι κόρες των ματιών σου διαστέλλονται κάτω από τα κλειστά βλέφαρα σου, και βλέπεις ξεκάθαρα μπροστά σου, αυτό που σου περιγράφουν.. Το βλέπεις και το μυρίζεις. (Δεν) είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο, πως ο ανθρώπινος εγκέφαλος, μπορεί να πετύχει την απόλυτη προσομοίωση, μονάχα σε αυτό το συμβάν..

*(Συγκεκριμένα, ο ανθρώπινος εγκέφαλος, στο μοναδικό φανταστικό συμβάν που μπορεί να δημιουργήσει μια εικονική πραγματικότητα, με τέτοια αρτιότητα, που αυτό να φαίνεται σαν να είναι πραγματικότητα, είναι η εικόνα από περιττώματα πιθήκου κολλημένα στον τοίχο)

Ένας παλιός Ιαπωνικός μύθος, έλεγε πως ο , ήταν αυτός που κόλλησε τα περιττώματα στον τοίχο.. Σε κανέναν όμως μύθο, Ιαπωνικό, Λαπωνικό, ή τσιγκάνικο, δεν αναφέρονταν πως βρέθηκαν τα περιττώματα στα χέρια του.

Αυτό ήταν κάτι που απασχόλησε στο παρελθόν εκατοντάδες σοφούς δασκάλους

-Δεν είναι περίεργο που όλοι ξέρουν ποιος κόλλησε τα περιττώματα στον τοίχο, μα κανείς δεν ξέρει, πως βρέθηκαν τα περιττώματα στα χέρια του;
-Τι κρύβεται άραγε πίσω από όλα αυτά;


....αύριο η συνέχεια...

0 κουτουράδες: