Wednesday, August 5, 2009

Homroach: the next generation

Μια σπουδαία ερώτηση που μπορεί να κάνει κανείς, σχετίζεται με τον λόγο ύπαρξης της κατσαρίδας.

Τι ακριβώς προσφέρει μια κατσαρίδα στον πλανήτη γη εκτός από το να μεταφέρει μικρόβια; και αν δεν προσφέρει τίποτα, τότε γιατί η σοφή φύση την δημιούργησε;

Κι όμως, για τα πάντα υπάρχει μια εξήγηση!

Οι κατσαρίδες είναι το ανθεκτικότερο ων του πλανήτη. Έχουν τεράστια προσαρμοστικότητα σε κάθε περιβάλλον (αν και προτιμούν την υγρασία) και σύμφωνα με τα όσα έχουμε διαβάσει, ακόμα και στην περίπτωση μιας πυρηνικής καταστροφής, είναι το μοναδικό ων που θα επιβιώσει! Η κατσαρίδα θεωρείται το αρχαιότερο είδος που κατοικεί αυτή τη στιγμή στον πλανήτη γη!

Τι σημαίνουν όλα αυτά λοιπόν; Μήπως η μητέρα φύση, δημιούργησε εσκεμμένα το ων αυτό να είναι τόσο άχρηστο και σιχαμερό, προκειμένου να προβάλει όσο περισσότερο γίνεται, το ένα και μοναδικό του χάρισμα, και ουσιαστικά να μας καθοδηγήσει στο επόμενο στάδιο της δικής μας εξέλιξης;

Μήπως, η κατσαρίδα είναι ο επόμενος κρίκος για την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους;
Μήπως ο επόμενος άνθρωπος, αυτός που θα κυριαρχήσει πλέον στο διάστημα (και όχι μόνο στη γη) θα πρέπει να δανειστεί την προσαρμοστικότητα και την ανθεκτικότητα της κατσαρίδας;
Μήπως το μέλλον μας είναι ο Homo - Cockroach; Ο άνθρωπος-κατσαρίδα; Ο γνωστός και ως "Homroach";
Ένα υβρίδιο υψηλής νοημοσύνης και μοναδικής ανθεκτικότητας. Ένα ων ικανό να επιβιώσει στην ραδιενεργή επιφάνεια της Αφροδίτης και στην παγωμένη επιφάνεια του Άρη. Ένα ων ικανό να ταξιδεύει στους γαλαξίες και να κυριαρχεί. Ένα ων που δεν θα φοβάται μην τυχών και κολλήσει την "γρίπη Α" ή οποιαδήποτε άλλη ασθένεια.

Ο Homroach είναι ο τέλειος "άνθρωπος". το τέλειο ων του πλανήτη, ίσως και του γαλαξία. Ο συνδυασμός του εξυπνότερου με το ανθεκτικότερο ων του πλανήτη γη.
Με μια στρατιά από 1.000 Homroach, θα μπορούσα να κατακτήσω τον πλανήτη μέσα σε 24 ώρες και να εξερευνήσω το ηλιακό μας σύστημα σε 1 χρόνο.

Σκεφτείτε ότι δεν χρειάζεται υπερσύγχρονος στρατιωτικός εξοπλισμός. Δεν χρειάζονται συστήματα τηλεπικοινωνιών. Δεν χρειάζονται φάρμακα και αντιβιοτικά.
Όλα αυτά είναι γενετήσια χαρίσματα του Homroach. Γεννήθηκε έτοιμος να επιβιώνει και να επικρατεί απέναντι σε αδύναμα όντα, όπως ο homo sapiens.

Εκτός των άλλων, είναι ξεκάθαρο! Η μητέρα φύση μας στέλνει σημάδια. Μας δείχνει την κατσαρίδα ως τον συνδετικό μας κρίκο με τους απογόνους μας, με τον άνθρωπο του μέλλοντος. Εδώ και εκατομμύρια χρόνια, ο πλανήτης έχει αποδεχτεί τις κατσαρίδες ως τους αξιότερους κατοίκους του. Τις προστάτεψε και τις εξέλιξε για να εμφανιστούν μια μέρα μπροστά μας και να μας δώσουν την λύση για το μέλλον μας. Αν είμαστε αρκετά έξυπνοι, θα συνδέσουμε τα κομμάτια του παζλ και θα γίνουμε το απόλυτο ων. Σε διαφορετική περίπτωση, είμαστε καταδικασμένοι να σβήσουμε, όπως συμβαίνει με όλους τους αδύναμους οργανισμούς.

Οι ηθικοί φραγμοί που μπορεί να προκύπτουν από ένα τέτοιο εγχείρημα, είναι απλοί εγωισμοί. Δεν είμαστε τίποτα παραπάνω από ένα ακόμα σκαλοπάτι της εξέλιξης του ανθρώπου..
mankind has got to know, its limitations... (megadeth)
Υπάρχουν και ψηλότερα σκαλοπάτια στην εξέλιξη και είμαστε υποχρεωμένοι να τα ανέβουμε, χωρίς εγωισμούς και υποκρισίες.

Το μόνο που απομένει είναι να κάνουμε εμείς πράξη, τις επιταγές της φύσης και αυτό μπορεί να επιτευχθεί σε τρία απλά βήματα:

Πρώτο βήμα, η εκπαίδευση κατσαρίδων στην εξάντληση των ανθρωπίνων πόρων, με σκοπό την απόκτηση ανθρώπινων συνηθειών.
δεύτερο βήμα, η μετάλλαξη του dna κατσαρίδας, για να μπορεί να συνδεθεί με το αντίστοιχο ανθρώπινο dna
τελευταίο βήμα, η γονιμοποίηση θηλυκής homo sapiens από μεταλλαγμένο dna κατσαρίδας, για την γέννηση του πρώτου Homroach
(το αντίθετο, δηλαδή γονιμοποίηση αυγού κατσαρίδας από dna ανθρώπου, δεν θα είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αφού μια στρατιά από Homroach μήκους 5 εκατοστών, δεν είναι το ζητούμενο)

*Στην φωτογραφία, εκπαιδευμένη κατσαρίδα, πρόγονος Homroach, εξαντλεί τους πόρους ενός homo sapiens.

10 κουτουράδες:

Anonymous said...

ρε φιλε,που το σκεφτηκες?..γαματος...
...η κατακτηση του κοσμου ειναι κοντα...βεβαια υπαρχουν πρωτογονοι κατσαριδανθρωποι,και ειναι οι πολιτικοι....βαλτους και αυτους στο στρατο,να σερνουν τα αρματα.

George said...

Υπάρχει ήδη Homroach!!! Και μάλιστα ζεί στην Ελλάδα!! Το έχεις δεις πολλες φορές και από κοντά! Αν μπορούσες θα τον έδερνες ή καλυτερα σαν Homroach που ειναι , θα τον παταγες....

ΝΖ τα αρχικά του....

mujahedin said...

@James D:
Εδώ και χρόνια έσπαγα το κεφάλι μου ψάχνοντας έναν τρόπο για να κατακτήσω το κόσμο, και νομίζω ότι επιτέλους τον βρήκα..

@George: πραγματικά με προβλημάτισε αυτό το "ΝΖ" ..
Για την ώρα μου έρχεται στο μυαλό μόνο ο Νίκος Ζήσης, αλλά δεν νομίζω ότι ο συμπαθέστατος μπασκετμπολίστας μπορεί να ηγηθεί της στρατιάς των Homroach

θα το σκεφτώ καλύτερα.. "think deeper" που έλεγε μια παλιά διαφήμιση..

George said...

ελα μωρε....θα παταγες τον Ζήση??!!! ο ΝΖ που σου λέω ηγειται ήδη στρατιας Homroach!!!

ρε φιλε...αν δεν το βρεις μεχρι το βραδυ θα με απογοητεύσεις...

mujahedin said...

Προφανώς και δεν θα πατούσα τον Ζήση.

Κάτσε όμως, γιατί με έχεις προβληματίσει..
...ΝΖ... θα το σκεφτώ λίγο ακόμα...

George said...

Έλα ρε φίλε....αντε να βοηθησω λιγο ακομα.

1.Αρχηγός μεγαλης στρατιας Homroach.
2.Τον έχεις δει επανελλειμενα
3.Τον έχεις βρισει επανελλειμενα.
4.Εχει ολα τα σιχαμερα της κατσαριδας και ξερει να επιζει σε δυσκολες καταστασεις και επηρεαζει αμεσα του υπολοιπους Homroaches....
5.Ευχαριστως θα τον παταγες.
6.Εσχατως υπονόησες οτι θα ήταν η καλυτερη....μεταγραφή!
7. Δεν το χωνευει το νουμερο της σειρας αυτης....

ποσο αλλη βοηθεια πια...?

mujahedin said...

ΩΩΩΧΧΧΧΧ!!!! Αντελήφθην!
Αληθινό παράσιτο!
Νικ-Ζαβλα!!
Αυτός όμως δεν είναι Homroach! Αυτός είναι απλά ένας ποταπός homo sapiens!

Θα φροντίσω να ταΐσω τα στρατεύματα μου με την σάρκα του!

**Τον "Λάρυ" θα τον κάνω παστό και θα τον κρατήσω για το πεδίο της μάχης

Anonymous said...

Τωρα που το θυμηθηκα, και οι τερμινατορ θα λεγανε για την κατακτηση του κοσμου φιλε.Το κακο ειναι οτι το σκεφτηκαν και αλλοι πριν,ενω για ανταλλακτικα δεν το συζητω...μια περιουσια...

1451 said...

Έχει μια βάση αυτό που λες. Ομως δεν είναι απαραίτητη η χρήση μιας θυληκής homo sapiens. Σύντομα θα κατασκευαστούν τεχνητές μήτρες μέσα στις οποίες θα μεγαλώνουν άνθρωποι με «πειραγμένο» DNA.

mujahedin said...

το θέμα είναι να επικρατήσει η εκλεκτή φυλή! Όλα τα άλλα είναι απλές λεπτομέρειες..