Tuesday, November 24, 2009

Σοφοκλής Σχορτσανίτης: Ο Δαίμονας

Η απόλυτη επιβεβαίωση των όσων λέγαμε τις προάλλες για το metal ήρθε την Κυριακή από τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη

Στην από κάτω φωτογραφία, ο Σόφο, αφού ακούει τα εξ αμάξης από τους φίλους του ΠΑΟΚ, για τη μάνα του, το χρώμα του και τα κιλά του, απαντάει με το απλό, πλην σαφές "METAL PREVAILS" (το οποίο δεν επιδέχεται περεταίρω σχολιασμού)



Τι ακολούθησε; Πανικός από την κερκίδα, βροχή αντικειμένων και αποβολή του Σοφοκλή από τον αγώνα!

Φαντάζομαι αν υπήρχε κάποιος τρόπος να σχηματίσει κανείς με τα δάχτυλα του την φράση "Βασίλης Καράς" το πάντα φιλοθεάμον κοινό της Θεσσαλονίκης, θα είχε αποθεώσει τον παίχτη, ξέκωλα θα είχαν ανέβει στις καρέκλες και θα χόρευαν, αλλά είπαμε.. Ο κόσμος στο βορρά γουστάρει αγνό ξεφάντωμα, και όχι headbanging, και οι διαιτητές έκριναν ως προσβολή την χειρονομία του παίχτη που δεν σεβάστηκε τα ήθη και έθιμα των σπιτονοικοκύρηδων..

Στην συνέχεια κρατήθηκε το δελτίο του παίχτη, ο οποίος θα κληθεί σε απολογία και πιθανώς θα του ζητηθεί να ακούει Τερλέγκα και Καρά για 15 μέρες ως τιμωρία, ενώ θα πρέπει να κάνει και τουλάχιστον μια δημόσια εμφάνιση στον Βέρτη την εβδομάδα.

Επίσης, άκουσα ότι ο μεγάλος νομάρχης-μεγαλέξανδρος, θεώρησε ως σατανιστική την χειρονομία του Σόφο, και πιθανώς μαζί με την κυρία Λουκά να βρεθούν σε κάποιο πάνελ της ΕΡΤ3 μέσα στις επόμενες μέρες προκειμένου να δικάσουν το δαίμονα Σοφοκλή Σχορτσανίτη και ίσως να επιχειρηθεί και κάποιος εξορκισμός. Ο δε Λιακόπουλος, από τα headquarters του στην Τσιμισκή, θα πουλήσει το πακέτο βιβλίων: "Μεταλ και σατανισμός", "Χριστιανισμός και Βασίλης Καράς", "2012. Άπιστοι, το τέλος φτάνει", με μόλις 39,99 ευρώ και δώρο μια true size κούκλα από φελιζόλ, ομοίωμα του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, συν 10 βελάκια για να μπορούν να την κοπανάνε και το εγχειρίδιο "κάντε βουντού σε όποιον δεν χωνεύετε"...

Όμορφα....

5 κουτουράδες:

Πουλ Πουλ said...

Χεσε μέσα φίλε με τον κάθε μαλάκα που έχουμε μπλέξει.Βέβαια,οι αθλητές πρέπει να κάθονται να ακούνε κάθε τύπου μπινελίκια για μάνες,χρώματα κτλ κτλ από τον κάθε κάφρο οποιουδήποτε χρώματος και να μην αντιδρουν.Ωραίο πρότυπο.Ρε απ'το λαρύγγι έπρεπε να τους πιάσει ο Σοφο.(ξέρω οτι θα μου πεις ότι και οι δικοί μου τα ίδια είχαν κάνει με τις σακούλες Σκλαβενίτη,αλλά αυτό ρε φίλε είχε και λίγο χιούμορ...).Και να δεχτώ,οκ,ο Σόφο να πάει σε απολογία.Οι τύποι από την κερκίδα,γιατί να μην έχουν απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα?Ρε ουουουρτ!!!Κώλο έπρεπε να τους δέιξει!!

Assurance said...

http://www.youtube.com/watch?v=AqzTBwmebGk&feature=player_embedded#

"Η χειρονομία δεν επιδέχεται πολλών διαφορετικών ερμηνειών"

Τι θέλει να πεί ο Σκουντής? Οτι έκανε 2 κωλοδάχτυλα με το ένα χέρι?

Anonymous said...

Το συμβολο αυτο θεωρειται σιωνιστικο-του εξαποδω...και κατι τετοια δεν τα σηκωνει το αγνο,αθωο και καλοβουλο κοινο.Πρεπει να του κοπει το μπασκετ και να ακουει τα τεριρεμ του Λιακο-πουλου μπας και απαγκιστρωθει απο την πλυση εγκεφαλου που προκαλει το μεταλ...
Σε λιγο,οταν ερθει ο Ροναλντινιο στην Ελλαδα και κανει το σημα το βραζιλιανικο,αυτο που κουναει το χερι σαν χελονονιντζακι,ας ετοιμαστει να του κοπει η μπαλα μια για παντα!Ειναι αυτα πραγματα??

Γιωρίκας said...

Ενημερωτικά: mujahideen είναι πληθυντικός της λέξης mujahid.

Ο mujahid, οι mujahideen δηλαδή, που σημαίνει μαχητής/ες.

mujahedin said...

αντιλαμβάνεσαι αγαπητέ Γιωρίκα ότι θα ήταν σκόπιμο να αποφύγω οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι mujahedin, δεν σημαίνει τίποτα. Είναι σαν να λεγόμουν ουρφουσλααγκ