Friday, April 30, 2010

Η Πυθία αποκαλύπτει ...

πρώτα από όλα, μέσα στην απόλυτη γελοιότητα των ημερών, έπεσε στην αντίληψη μου η γελοιότητα-πρωταθλητής, η μεγαλύτερη μαλακία όλων ... Το ακόλουθο άρθρο :

«Μυστικός δείπνος» Κ.Καραμανλή;


Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τελευταία 24ωρα ο πρώην Πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής συναντήθηκε με 7-8 στενούς του «συνεργάτες». Το θέμα συζήτησης ήταν η σκέψη του πρώην πρωθυπουργού για επανεμπλοκή του στην πολιτική σκηνή, καθώς....


όπως, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, θεωρεί ότι στην παρούσα φάση η κατάσταση απαιτεί άλλες λύσεις και άλλη πολιτική, η οποία δεν ασκείται ούτε από το Γ.Παπανδρέου, ούτε όμως – και εδώ είναι το κρίσιμο – από τον Αντώνη Σαμαρά. Το θέμα βέβαια είναι με ποιούς σκοπεύει να κάνει την οποιαδήποτε πολιτική κίνησή του ο πρώην πρωθυπουργός, αν και οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν σχηματισθεί οι απαραίτητες «συμμαχίες».
__________________________________________________

Γελάσατε; Ωραία! Πάμε παρακάτω τώρα

Προφανώς και το συγκεκριμένο άρθρο δεν έχει και ιδιαίτερη επαφή με την πραγματικότητα. Αγγίζει περισσότερο το απόλυτο μύθευμα και είναι αποκύημα (νοσηρής;) φαντασίας. Αν ο Καραμανλής ήθελε να έβγαζε αυτός τη χώρα από τη κρίση, θα μπορούσε να το κάνει προ πολλού, όταν ακόμα ήταν πρωθυπουργός... Αντ' αυτού προκήρυξε εκλογές, έβγαλε την ουρά του απ' έξω και έκτοτε δεν τον έχει δει ούτε ο Μπαϊρακτάρης!

Παρόλα αυτά, στέκομαι στο γεγονός πως η ύπαρξη ενός τέτοιου δημοσιεύματος, σημαίνει πως κάποιοι τον νοσταλγούν και κάποιοι πιστεύουν πως αυτός, λόγω ονόματος προφανώς, θα ήταν σε θέση να μας βγάλει από την "κρίση" με τη μαεστρία που ο Γιωργάκης, όντως, δεν έχει...

Μασώντας πάντως φύλλα ρόκας κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού μου, είδα ένα όραμα
Είδα τον Κωστάκη μια μέρα να επιστρέφει στην πολιτική ζωή του τόπου και να επιστρέφει σαν μεσσίας!
Δε ξέρω αν θα είναι σε 3, σε 5 ή σε 10 χρόνια, τον είδα όμως να επιστρέφει. Να είναι πιο χοντρός και πιο μπουχέσας από ποτέ και να του πετάνε οι γιαγιάδες ροδοπέταλα και να του φυλάνε τα ποδάρια. Όπως άλλωστε κρύβει και ο τίτλος του δημοσιεύματος/μυθεύματος, "μυστικό δείπνο" κάνουν μόνο οι μεσσίες!

Κωστάκη, γύρνα στο λαό σου!

0 κουτουράδες: