Tuesday, January 4, 2011

η νέα εποχή

Το "αφεντικό" μου (ενδιαφέρον έχει το πως προέκυψε αυτή η ονομασία, ως μετονομασία του "αφέντη" από την εποχή της σκλαβιάς) κάθε καλοκαίρι δάνειζε σε εμένα και σε όλους τους συναδέλφους μου το κότερο του για μερικές μέρες, μας παραχωρούσε επίσης το σπίτι του στη Μύκονο, στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και τη βίλα του στη Κηφισιά για να κάνουμε πάρτυ γενεθλίων. Είχαμε όλοι κλειδιά του σπιτιού του για να χρησιμοποιούμε την πισίνα και τα κλειδιά της Καγιέν του για να βγάζουμε βόλτα τις γκόμενες μας και να τις εντυπωσιάζουμε

Δεν μου κάνει εντύπωση λοιπόν τώρα, που μας μειώνει το μισθό για να μοιραστούμε και τη χασούρα, όπως τόσα χρόνια μοιραζόμασταν τα αγαθά και τα κέρδη της εταιρίας του.

Το δίκαιο και το σωστό, να λέγονται...

ΥΓ. Καλή χρονιά σε όλους!

3 κουτουράδες:

Marion said...

Χα χα ωραία τα λες.
Δυστυχώς μόνο τη χασούρα μοιράζονται..
Καλή χρονιά!

Assurance said...

Τα αφεντικά είναι για ομαδικό παλούκωμα στο κώλο!!!! Να τους γαμάει όλη η Λεγεώνα των Ξένων και αυτοί να λένε ευχαριστώ!!

Και αυτούς και τα λαμόγια που κοίμισαν ένα λαό από τον Εμφύλιο και μετά. Και αυτούς που συμμετείχαν στον εμφύλιο επίσης, που περηφανεύονται οτι έσφαξαν τόσους δεξιούς και τόσους αριστερούς. Μπράβο τους. Γαμώ και τη χούντα, και γαμώ και τις γενιές από τη μεταπολίτευση και μετά, πού είχαν την ευκαιρία να μετατρέψουν τη χώρα σε ένα διαμάντι και την μετέτρεψαν σε ένα πρακτορείο για μίζες και λαδώματα, ο καθένας για τα "δικά του παιδιά". Τους ευχαριστώ για τη χώρα που μου παρέδωσαν!!!! Τη χώρα που δε φτιάχνει τίποτα, και εισάγει απο τις οδοντογλυφίδες μέχρι τα πορτοκάλια.

Εχω ένα φίλο 28 χρονών που πλέον μετακόμισε στη Πολωνία και βγάζει τα διπλάσια απο μένα. ΣΤΗ ΠΟΛΩΝΙΑ!!!! Εκεί που τα νοίκια είναι 100 ευρώ για 80 τετραγωνικά.
Οι Έλληνες αξίζει να διαγραφούν απο την ιστορία.

Και ας σταματήσουμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες. Οι καλύτερες μέρες πέρασαν. Τώρα ήρθε ο λογαριασμός.

Καλή Χρονιά να έχουμε με υγεία και ευτυχία!!!

mujahedin said...

Υπερβολές αγαπητέ Τζον Κιμούρα Πάστα..
"Οι καλύτερες μέρες πέρασαν. Τώρα ήρθε ο λογαριασμός."??
No way!
Τώρα αρχίζει το αληθινό ξεφάντωμα

Η νέα μανία του Έλληνα ονομάζεται "ανάλυση της οικονομικής κρίσης"

Από τους διαδρόμους της βουλής και του χρηματιστηρίου, μέχρι τα κομμωτήρια, τα καφενεία, τα δημόσια αποχωρητήρια και τα τελευταία εναπομείναντα ελληνάδικα, όλοι συζητούν για την οικονομική κρίση.
Και όλοι προτείνουν (τουλάχιστον) ένα τρόπο για να βγούμε από αυτήν

Αν δεν είναι αυτό ξεφάντωμα, τότε τι είναι???