Monday, March 26, 2007

Δικαίωση



Έξω από τις όποιες οπαδικές ή εθνικές προτιμήσεις του καθενός, έξω και από το εάν κάποιοι πληγώθηκαν από την επετειακή ήττα της εθνικής Ελλάδος το Σαββάτο, η οποία συνοδεύτηκε με ένα Τούρκικο γκολ για κάθε 100 χρόνια "σκλαβιάς", κάποιοι άλλοι ένοιωσαν δικαιωμένοι. Το γιατί, θα σας το αναλύσω αμέσως:

Καλύτερος παίχτης του αγώνα ήταν ο Τουρκος Τουντζάι. Ένας ξεχωριστός ασχημάντρας. Μια μίξη ανθρώπου με μύγα, με κόκκινα μάγουλα και λυγδιασμένο μαλλί, σαν να έκοβε κεμπάπ μέχρι και 2 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα. Ένας άνθρωπος απο αυτούς που κάνουν και τον χειρότερο απο εμάς να νοιώσει τουλάχιστον συμπαθητικός. Μια ξεκάθαρη απόδειξη της ανυπαρξίας του θεού.

Αντίπαλος του, και χειρότερος παίχτης του αγώνα, το υγρό όνειρο κάθε ελληνίδας. Ο ψαρομάλης, έλληνας Τζόρτζ Κλούνει, με το τσαμπουκαλεμένο βλέμμα που προσφέρει απανωτούς οργασμούς ακόμα και σε αυτές που τον βλέπουν απο την τηλεόραση, ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Οι δυο αυτές εκ διαμέτρου αντίθετες υπάρξεις συγκρούστηκαν κατά μέτωπο το Σαββάτο, καθότι επιθετικός ο Τούρκος και τερματοφύλαξ ο Έλλην. Στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του Τουρκαλά να σκοράρει, εκτυφλωμένος απο την ξεχωριστή ομορφιά του Νικοπολίδη, έστειλε την μπάλα στις μπεκάτσες. Σοκαριστικό! Εφιάλτες απο το παρελθόν ξύπνησαν μέσα του και ο χειρότερος φόβος του, ένας όμορφος άντρας, στέκονταν μπροστά του εκείνο το βράδυ, φορόντας γάντια γκολκίπερ και απειλόντας να τον ξεφτυλίσει και εντός του αγωνιστικού χώρου (το εκτός είναι δεδομένο)..

Ο τούρκος όμως δεν δείλιασε! Μάζεψε τις δυνάμεις του και στο όνομα όλων των ασχημομούρηδων του πλανήτη, των ανθρώπων που θυμίζουν πάπια, γαίδαρο, άλιεν ή γκόμπλιν, αποφάσισε να αγωνιστεί με σθένος και αυταπάρνηση. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να κλείνει τα μάτια πριν σουτάρει για να μην τυφλωθεί και πάλι από την ομορφιά του Νικοπολίδη. Το έκανε και έπιασε! "PAYBACK-TIME MOTHERFUCKER", φώναξε, όπως μου είπε ένας φίλος που καθόταν ακριβώς πίσω από το τέρμα παριστάνοντας τον γυμνοσάλιαγκα (αφού μπορούσε να το πράξει με βάση την εμφάνιση του-ασχημάντρας ολκής και αυτός).

Στην συνέχεια ο τουρκαλάς είπε το κόλπο και στους συμπαίκτες του. Άρχισαν όλοι να σουτάρουν με κλειστά τα μάτια, και το μεγάλο μυστικό του Εθνικού μας γκολκίπερ είχε αποκαλυφθεί. Ο Τερματοφύλάκας-Μέδουσα θύμιζε κουρεμένο Σαμσόν και ο ασχημομούρης σέντερ φορ είχε πάρει την εκδίκηση του δείχνοντας χυδαία τον κώλο του σε όλους τους ανά τον κόσμο τυπάδες/ομορφάντρες.

Μπορεί να μην συμβαίνουν τέτοια περιστατικά κάθε μέρα, αλλά όποτε συμβαίνουν, εγώ τα γουστάρω πολύ. Μπορείτε τέλος να πείτε ότι όλα αυτά τα λέω από ζήλια, αλλά εγώ απλά σας γράφω στα αρχίδια μου!

0 κουτουράδες: